Dagens horoskop: Mandag 14. november

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen handler om å fokusere på å gjøre en ting om gangen. Det har vært mye i det siste og nå vil du prøve å ordne opp i rotet i hodet ditt. Det er så mange tanker som skaper forvirring for deg. Kvelden handler om å se en person for den de er.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir overraskende rolig. Det kan bety at du må jobbe hardt, men enten det er mye eller lite å gjøre, er det en harmoni over denne dagen som hjelper deg med å fokusere og jobbe metodisk. Kvelden handler om en slektning eller et barn.

Tvillingene 21/5-6/20

Det blir mye å gjøre denne mandagen så det er viktig at du har et godt tempo helt fra starten ellers blir du for sen med alt. I løpet av denne dagen møtes du med kritikk fra en venn eller sjef du beundrer, og derfor svir deres ord litt ekstra.

Krepsen 21/6-22/7

Du vil ikke ta noen sjanser i dag. Det er så mye som ikke har gått din vei i det siste at du vil prøve å få orden på ting før du begynner å eksperimentere så veldig. Vanligvis har du ikke noe imot å være litt vågal, men akkurat nå foretrekker du å være forsiktig.

Løven 23/7-22/8

Du har et ønske om å gjøre ting riktig i dag. Du vil så gjerne få det til å fungere at du er villig til å trekke deg tilbake fra det som er viktig for deg, bare for at din venn eller partner for å føle seg bra. Denne dagen handler også om å utfordre seg selv på ulike måter.

Jomfruen 23/8-9/22

Du lærer nye ting i dag og det er rart hvordan du utvikler deg mest når du får sjansen til å teste ideene dine i fred og ro. Det er så mange mennesker og ledere rundt deg som hele tiden hopper fra idé til idé, og det gjør deg stresset.

Vekten 23/9-22/10

Dagen byr på en overraskelse i form av en tekstmelding eller telefon. Dette kan være et vendepunkt for deg. Det du trenger nå er å tro på deg selv like mye som alle andre tilsynelatende gjør. Våg å ta på deg litt mer, også i situasjoner som du opplever som ubehagelig.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en morsom og annerledes mandag hvor du får bruke din kreative side. Du er en person som liker fart og spenning og det får du i dag. I løpet av denne dagen får du også muligheten til å strekke litt på strenge grenser og det får deg alltid i godt humør.

Skytten 22/11-21/12

Du får ikke det du vil i dag og det er i stor grad fordi du ikke kjemper nok for din sak. Hvis du bare har overbevisende fakta på din side, så kan du overtale kollegene dine til å følge deg. Kvelden handler om å hvile ut.

Steinbukken 22/12-19/1

Etter mange vanskelige situasjoner, har du mentalt tatt sikte på å endre deg og forbedre. Du er utslitt mentalt, men du vet at det snart kommer en roligere periode og det er den du siktet mot. Denne dagen handler mest om å gjøre det du må, men ikke noe mer.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er bekymret for en venn eller slektning som ikke får ting gjort akkurat nå. Uansett hvor hardt vedkommende prøver, blir det ikke helt som de ønsker. Det handler om en mental blokkering som du ønsker å bidra til å løfte. Spørsmålet er bare hvordan du skal gripe an problemet.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir kanskje ikke slik du forestilte deg den, men den blir god, kreativ og byr på mye latter. Det viktigste for deg akkurat nå er at du føler at du klarer å komme deg på jobb uten å stresse for mye. Det er når du begynner å stresse at du føler deg dårlig.

Powered by Labrador CMS