Dagens horoskop: Mandag 14. mars

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Mandagen handler om å komme seg videre i et prosjekt på jobben. Det blir en god og utviklende dag der

du får svar på mange spørsmål som har dukket opp den siste tiden. I dag benytter du også anledningen til å forankre et ganske nytt vennskap ytterligere.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Mandagen blir ikke så stressende, men den går veldig fort. Det er en del ting du vil gjøre denne dagen og da er det viktig å være veldig effektiv. Kvelden handler om å finne ut av hva slags ferie du ønsker deg til i sommeren.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det er så mye du har lyst til å gjøre i sommer, men da er det også viktig at du står på nå, både med tanke på å spare penger og lage en plan. I dag sjekker du opp noen ting som har med høytiden å gjøre.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Ikke utsett det du bør gjøre i dag til et senere tidspunkt bare fordi du kan. Prøv å tvinge deg selv til å være så effektiv du kan når du først har en virkelig god dag. Hvis du er et skritt foran allerede fra mandagen, så legger det grunnlaget for en god uke.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag får du ikke høre det du vil høre, men får i stedet en helt annen informasjon fra en venn. Ikke bli skuffet, for hvis du tenker på det, er dette svaret ganske forventet, det var bare det at du håpet at vennen din ville endre mening.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du vil ikke høre på en person som prøver å resonnere med deg i dag. Du har en følelse av at vedkommende prøver å lure deg på en eller annen måte, men du kan egentlig ikke finne ut hvordan. Alle jordtegn er mistenksomme av natur, og Jomfru kanskje litt mer enn de andre.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du nærmest gisper når du hører hvordan en kollega resonnerer. Vedkommende har ingen forankring i virkeligheten i det hele tatt og du vet ikke hvordan du skal få dem til å innse sannheten. Dette blir en prøvende og lærerik dag.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Mandagen handler om å skape et stabilt grunnlag for hele uken. Det du gjør i dag kommer til å hjelpe deg litt lenger frem. Bruk både din fornuft og din intuisjon når du tar avgjørelser i dag.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Økonomien din har blitt mer stabil i det siste, og dette lar deg kjøpe ting du ønsker. Denne friheten føles nesten litt forbudt og det er en risiko for at du ikke unner deg noe som helst, for å slippe unna dårlig samvittighet. I dag snubler du imidlertid over noe du ikke kan la være å kjøpe.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Mandagen handler om å lete etter noe som er fint og praktisk på samme tid. Det handler om en gave til en venn. Du blir alltid litt fantasiløs når det kommer til denne personen. Vedkommende er noen som allerede har alt, føles det som. Kvelden kan virkelig overraske.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du blir irritert på enkelte kolleger som ikke lytter ordentlig. Dere skal sammen legge en langsiktig plan, men disse personene er verken spesielt praktiske eller langsiktige, så du må finne en måte å inngå kompromisser på.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Dagen handler om å ha tid til å gjøre det lille ekstra. Det blir en god og kreativ dag hvor du får mange morsomme utfordringer, men ikke verre enn du kan løse i tide. Kvelden handler om en personlig avgjørelse som det er på tide at du tar.

Powered by Labrador CMS