Dagens Horoskop: Mandag 10. januar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4
Denne mandagen møter du mange mennesker du ikke har sett på lenge. Det kan være ferier, sykdommer eller noe annet som har holdt dere fra hverandre, men nå føles det som om livet endelig faller på plass igjen. Kvelden handler om å planlegge en fest.
Tyren 20/4-20/5
Du er i godt humør selv om du ikke helt holder samme tempo som du pleier. Det er noe tungt over deg akkurat nå, og det vil ta litt tid før du er tilbake i toppform. Det viktigste er at du prøver. Kvelden handler om å forberede noe hjemme, og om å prøve å finne den perfekte gaven.
Tvillingene 21/5-20/6
På mandagen har du vanskelig for å komme i gang. Du har rett og slett ikke så mye energi som til vanlig. Sørg for å ta godt vare på deg selv og lytt til kroppens signaler. Du er sliten etter, ikke bare etter en tøff høst, men også en intens desembermåned.
Krepsen 21/6-22/7
Denne dagen handler om oppstart og du synes det er deilig at ting begynner å bli mer som normalt igjen. Selv om det har vært en fin ferie, er du en person som faktisk har det bedre med rutiner og hverdag. Månen påvirker deg mye akkurat nå og gjør deg temperamentsfull.
Løven 23/7-22/8
Du kvier deg for å aktivere deg selv mer enn nødvendig i dag. Dersom du er tilbake på jobb, senker du farten mye for å henge med. En kollega har problemer med å kommunisere med en av lederne dine, og du bestemmer deg for å hjelpe.
Jomfruen 23/8-22/9
Dagen handler om å handle og samtidig være passiv. Det blir en blandet start på uken hvor du lærer mye om hvordan folk opptrer under høyt press. Selv lykkes du med å opprettholde roen utad, selv om det med jevne mellomrom brenner inni deg av sinne.
Vekten 23/9-22/10
Du tar dagen litt som den kommer. For deg er det viktigste å få ting gjort, og det spiller ikke så stor rolle i hvilken rekkefølge det skjer. Om morgenen vil du oppdage sannheten i noe du har lurt på lenge.
Skorpionen 23/10-21-11
Du overrasker en person som ikke er så veldig glad i overraskelser. Dette blir du klar over i dag, når denne personen oppfører seg nærmest fiendtlig mot deg, selv om du egentlig ikke har gjort noe galt.
Skytten 22/11-21/12
Du overrasker i dag. Det er en glede og driv i karakteren din som mange andre mangler akkurat nå. Du vil finne energi og glede i de små tingene, og legge større avgjørelser til side for øyeblikket. Kvelden handler om å være modig.
Steinbukken 22/12-19/1
Det er en stahet i horoskopet ditt som vil hjelpe deg videre i dag. Du ser ut til å ha en periode med svekket helse eller sykdom bak deg, og nå ønsker du å bli frisk så fort som mulig. Bare husk å ikke presse deg selv for hardt.
Vannmannen 20/1-18/2
Dagen handler om personlige utfordringer, og om å kunne være omsorgsfull og ha fokus på jobben samtidig. I det siste har du gitt lite oppmerksomhet til en spesiell venn, og vedkommende føler seg litt glemt. Kvelden handler om familien.
Fiskene 19/2-20/3
Du trekker deg unna for å få litt fred og ro denne dagen. Du trenger tid til å tenke på et ganske intrikat problem som har oppstått. I ditt tilfelle er det mer enn bare en konflikt. Du vet at hvis du ikke håndterer situasjonen godt kan det få større konsekvenser.
Powered by Labrador CMS