Dagens Horoskop: Lørdag 9. Oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne dagen handler om å ikke forhåndsdømme noen. Du har bare hørt én versjon av en hendelse og det betyr at du ikke kan bedømme situasjonen nøytralt. Selv om du kan stole på at vennen din forteller sannheten så er det likevel sannsynlig at sannheten deres påvirkes av meningene deres.

Tyren 20/4-20/5

Du har en del små prosjekt å ta tak i i løpet av lørdagen, men det blir likevel en fin dag. Kvelden handler om å omgås mennesker du ser alt for sjelden. Du innser at det er viktig å ta vare på hverandre og bestemmer deg for å bli mer aktiv i fremtiden.

Tvillingene 21/5-20/6

Lørdagen blir en pause i en ganske intens uke. Ta vare på denne dagen og gjør noe du liker, om det så er en hobby, trening eller tid med venner. Du kan lett bli litt passiv i helgene og da utnytter du ikke fritiden du har. Kvelden handler om familien.

Krepsen 21/6-22/7

I dag møter du personer du ikke har sett på veldig lenge, og det minner deg om hvor viktig familien din er. Du har lenge latt vennene dine erstatte familien, men i dag står klart for deg at du er nødt til å ha begge delene i livet ditt. Det blir en herlig og familiær lørdag.

Løven 23/7-22/8

Denne lørdagen lærer du en verdifull lekse i form av å si nei. Du blir overrasket over hvor enkelt det går å bare sette en stopper for det du ikke vil gjøre. Det har vært for mye på gang i det siste til at du orker å ta på deg ytterligere engasjement.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne dagen handler om vennskap, om å åpne opp og om verdien av å jobbe for en relasjon. Det blir en dag som byr på både søtt og salt. Det er ikke ofte du opplever en slik turbulens i livet ditt som du har gjort i det siste, men perioden har også vært veldig givende.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av lørdagen forsøker du å få tid til ting du vanligvis ikke vil gjøre i helgene som du ikke rekker ellers i uka. Du prøver å gjøre dagen litt hyggeligere ved å veksle mellom oppgavene og hygge, og ved å ta små men verdifulle pauser. Kvelden handler om å ta for seg i ulike sammenheng.

Skorpionen 23/10-21/11

Du skaper en konflikt ved å ikke lytte i dag. Du ville kunne unngått mye irritasjon om du bare hadde vært mer oppmerksom, men fokuset ditt ligger på et privat problem istedenfor situasjonen du befinner deg i .

Skytten 22/11-21/12

I dag tvinger du deg selv til å gjøre noe du synes er kjedelig bare fordi du vet at du må. Når dette prosjektet er fullført har du god tid til noe hyggeligere. I dag får du høre et rykte som du tviler på at er sant, men som er for interessant til å ignorere.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er en person som har konkrete mål, men akkurat nå vet du ikke helt hva du vil gjøre. I dag får du god anledning til å diskutere tankene og idéene dine med flere personer og du får mange ulike synspunkt, noe som kan være veldig bra. Det blir en koselig lørdag som byr på en og annen overraskelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Av og til glemmer du det som er viktig for deg fordi du er så inne i det du gjør for øyeblikket. Det kan være lurt å ta et steg tilbake så du kan se på situasjonen med et nytt blikk. Kvelden handler om slekt, venner og god mat.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes en treghet i tegnet ditt. Du orker ikke helt å tenke denne lørdagen, og det gjør at sjansen er stor for at du begår en tabbe. Egentlig burde du unngå enhver form for avgjørelser i dag, spesielt når det kommer til økonomien og investeringer.

Powered by Labrador CMS