Dagens horoskop: Lørdag 7. mai

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag prøver du å ta igjen tid med både venner og familie. Det kan imidlertid bli ganske knapt om tiden, men hvis du planlegger ordentlig så det skal gå bra. Denne dagen handler også om et indre kaos og at det er greit å føle seg fortapt og forvirret noen ganger.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Dagen blir rolig og stille. Du gjør ikke mye bra denne lørdagen, men du henter energi og det er det viktigste. På lørdag møter du en person du ikke har sett på en stund og det blir et kjært gjensyn.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du hører noe som ikke er ment for dine ører og nå tenker du på hva du skal gjøre med den informasjonen. Enten kan du late som du ikke vet noe, eller så er du ærlig og forteller at du har fått vite en hemmelighet. Det du ikke bør gjøre er å spre ordet, uansett hvor fristende det måtte være.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du har ikke mye så mye valg denne lørdagen. Du har lovet å være med på en aktivitet og da er det bare å stille opp selv om du ikke har noe større ønske om det. Det store problemet ditt akkurat nå er at du er impulsiv og sier ja til ting uten å tenke gjennom det først.

Løven 23 / 7-22 / 8

Denne dagen handler om friluftsliv og om å nyte at det er vår. Uansett om du har fri eller jobber, handler denne dagen om å få mest mulig frisk luft. Kvelden blir interessant og informativ.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du vil gjerne møte to venner i dag, men du har ikke tid til begge, og akkurat nå er de ikke helt sammenlignbare. Det vil være et vanskelig valg for deg og det kan godt hende du kansellerer begge deler for at det skal være så rettferdig som mulig.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du tenker mye på en person akkurat nå. Hen har en tendens til å snike seg inn i tankene dine så snart du slipper fokus. Det er noe med denne personen som fascinerer og trollbinder deg. Du tenker på hvordan du skal komme nærmere, men samtidig er du redd for å bli avvist.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du tar stilling til et mindre problem i dag. Det som er viktig med denne avgjørelsen er at den er første steget mot en større endring for deg. Etter å ha vært motstander av endring i lang tid, begynner du å føle deg tryggere på deg selv og er mer nysgjerrig på å utfordre deg selv.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Denne dagen handler om å være bestemt uten å være sta. Det er en fin balansegang der du må veie hvert alternativ separat. Vinner du noe ved å holde fast ved ideen din eller kan det være bedre for deg å inngå et kompromiss nå, slik at du får en fordel senere?

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Lørdagen blir en høyintensiv dag som nesten tar pusten fra deg. I dag testes din kunnskap, din tålmodighet og spesielt din evne til å håndtere press. Uansett utfall, er du ganske fornøyd med å gå gjennom denne opplevelsen. Kvelden dreier seg om familien.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du unner deg hvile i dag. Etter flere intense uker på jobb og et ganske rikt sosialt liv, kan det være hyggelig med en ganske rolig dag. Kvelden dreier seg om familien, om latter og morsomme historier. Dere deler av ulike erfaringer med hverandre.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du tar ingen risiko akkurat nå, og det er greit. Ved å ta det sikre før det usikre, får du ingen overraskelser. Slik det er akkurat nå, er Fiskene veldig emosjonelle og dårlige til å takle usikre situasjoner. Dette er en raskt forbigående effekt i ditt tegn.

Powered by Labrador CMS