Dagens horoskop: Lørdag 6. august

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du liker lørdager og kanskje denne lørdagen litt mer enn andre fordi du ser ut til å ha noe helt spesielt planlagt. Det blir en morsom dag som starter tidlig og slutter sent, så sørg for å være uthvilt. Om kvelden venter nyheter om en ung slektning.

Tyren 20/4-20/5

Du koser deg til det fulle denne lørdagen. Du sover lenge og spiser en ekstra god frokost. For Tyren er det ofte de små perlene i livet som gjør dagen spesiell. Denne dagen kan også by på shopping eller en kulturell opplevelse.

Tvillingene 5/21-6/20

Du får det du vil og er fornøyd med det. Du har kjempet med nebb og klør for å presse dette prosjektet gjennom, så når du lykkes føles det som en triumf. I løpet av dagen venter både fysiske og intellektuelle utfordringer. Det blir en morsom dag.

Krepsen 21/6-22/7

Du er ikke fornøyd med svarene du får i dag, så du velger å fortsette å grave deg frem til sannheten. Krepsen kan være veldig nysgjerrig når det er noe som interesserer deg. Dagen inneholder også sosiale innslag og ulike former for underholdning.

Løven 23/7-22/8

Du vurderer et forslag du har mottatt, og du kommer frem til at det ikke er noe for deg, selv om det er ganske mange ting som appellerer til deg ved denne ideen. Denne lørdagen handler i stor grad om planlegging for den mer umiddelbare fremtiden.

Jomfruen 23/8-9/22

I løpet av lørdagen prøver du noe du ikke har prøvd på mange år. Det blir en litt ubehagelig, men likevel morsom opplevelse. Du innser at noen ting burde du kanskje unngå når du når en viss alder og den alderen trenger ikke å være spesielt høy.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant dag som handler om å utfordre seg selv på ulike måter. Du morer deg med både fysisk aktivitet, men også gjennom å ta det helt piano. Kvelden kan by på en flørt eller romanse, spesielt hvis du er nyforelsket. Unngå å bruke penger i dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du føler deg litt matt i kroppen og da bør du lytte til signalene du mottar og ikke utfordre helsen din gjennom fysisk aktivitet som trening. Noen ganger trenger kroppen hvile og bare ta det med ro. Hvis du ikke kan sitte stille, gå deg heller en tur.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en morsom og intens lørdag hvor du benytter anledningen til å presse inn så mye aktivitet som mulig. Du synes det er gøy når ting skjer uansett om det er drama, intriger eller rett og slett moro. Dagen handler også om en mystisk beskjed.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du veldig sliten og du gjør bare det du må, ikke noe mer eller mindre. Har du planlagt aktiviteter på kvelden, så avlyser du. Du må få muligheten til å hvile ordentlig. Et kompliment fra uventet hold gjør deg lykkelig.

Vannmannen 20/1-18/2

Du benytter anledningen til å finne på små utflukter og ulike prosjekter denne dagen. Det handler om å nyte livet og sommeren, uansett vær eller hvilket sted du er på. I dag får du også gode nyheter som vil muntre opp denne dagen.

Fiskene 19/2-20/3

Du har ingenting å si til en person som har gått for langt. Vedkommende vet veldig godt hvor grensen går og derfor anser du det som et tegn på respektløshet når denne personen hele tiden prøver å tøye den. Du har vært veldig tålmodig med denne personen, men nå er det over.

Powered by Labrador CMS