Dagens horoskop: Lørdag 5. november

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen blir en god dag hvor du prøver å sosialisere med folk du ikke har tid til å møte så mye som du ønsker i hverdagen. Det blir en dag som handler om vennskap, varme og kjærlighet. I dag skjemmer du deg selv bort litt ekstra.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen handler både om jobb og om hvile. Du finner en rytme som fungerer for deg uten at du stresser unødvendig for det. Denne dagen byr på mange nyheter, både om slektninger og om nære venner.

Tvillingene 21/5-6/20

Du bruker alt for mye penger i dag på unødvendige ting, samtidig som du nettopp har fått lønn og du synes du fortjener noe ekstra nå. Prøv å spare litt ekstra denne måneden, da det kan bli utgifter du ikke har regnet med.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en tendens til å irritere deg over en person som egentlig ikke gjør deg noe, men det er noe med hele utstrålingen som får hodet ditt til å brenne. Denne personen er litt selvgod og har en evne til å bare seile seg gjennom livet.

Løven 23/7-22/8

Du mangler saklige argumenter for noe du planlegger og da stoler du på følelser i stedet. Løven er litt av en ekspert på å spille på følelsene til alle rundt seg, og gjør det på en så raffinert måte at de fleste du påvirker tror det er deres egen beslutning.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag vil du ta igjen mye hjemme. Det kan være alt fra mindre prosjekter som renhold, til mer omfattende renoveringer. Jomfruen har et behov for å bo seg inn i løpet av høstmånedene. Det er din måte å overleve denne mørke årstiden.

Vekten 23/9-22/10

Du satser alt på ett kort i dag, og det kan virke dumdristig, men egentlig er du veldig smart. Du spiller med en sikker hånd og du vet at du har mer å vinne enn å tape ved å ta en risiko. En venn setter deg opp mot veggen for noe du har sagt eller gjort.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er den du er og ingen skal forandre deg, samtidig skader det ikke at du er litt mer fleksibel, spesielt i dag. Skorpionen kan ha en stahet som minner om den hos jordtegn og det er den staheten som kommer ril syne i dag. Kvelden blir annerledes.

Skytten 22/11-21/12

Du tilbringer tid med familie og venner denne lørdagen. Det blir en fin dag som kan by på friluftsliv og mye høstkos. Denne lørdagens handler om å ta vare på hverandre og lytte til hverandre. Det er så mye følelser rundt deg akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en intens og morsom dag hvor du skal gi jernet samtidig som du skal tenke litt smart. Noen ganger tenker du ikke før du handler, men det burde du i dag. Prøv å finne allianser og ikke vær redd for å annonsere deg selv og din kapasitet.

Vannmannen 20/1-18/2

Lørdagen går veldig fort. Du har mange jern i ilden og det kan til og med være det du må være skyss for en slektning eller venn. Denne dagen handler også om jobb og om å overtale folk til ikke å være så sta. Kvelden blir nydelig.

Fiskene 19/2-20/3

Du kan være ganske dristig i språket ditt, og det beviser du i dag. Du uttrykker deg på en måte som ikke alle synes er riktig, men det er deg og det står du inne for. Dagen handler også om nye bekjentskaper og om å prøve å passe inn.

Powered by Labrador CMS