Dagens horoskop: Lørdag 5. februar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du vil mye denne lørdagen og det er en risiko for at du ender opp med å ikke gjøre noe. Problemet ditt er at du ikke kan bestemme deg, og det får mange av vennene dine til å finne andre aktiviteter fordi de ikke får svar fra deg. Prøv å være litt mer bestemt.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag tar du det med ro, men det er også en mulighet for at du klemmer inn litt trening eller noe lignende om morgenen. For deg er det viktig å kombinere hvile med en hobby eller med fysisk aktivitet. Kvelden dreier seg om en betydelig person.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du kan rett og slett ikke forstå hvordan en venn kan skuffe deg slik de gjør. Du stolte virkelig på at denne personen ville støtte deg i alle situasjoner, men nå som ting blir snudd på hodet, trekker de seg ut. I løpet av ettermiddagen får du muligheten til å prøve en ny hobby.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag vil du bare ta det med ro. Enten du er hjemme eller sammen med vennene dine, så handler dagen om å gjøre minst mulig. Det blir en dag fylt med koseklær, snacks og sladder. I løpet av denne dagen begynner du igjen å tenke på en person fra fortiden din.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du er ikke klar til å gi opp ennå. Selv om du har innsett at du sannsynligvis mislyktes med planen din, vil du gi det en ny sjanse. Denne staheten kan være det som får deg til å lande på riktig sted til slutt. Kvelden blir en opplevelse.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du hører ting du egentlig ikke tør å tro på. Det handler om at folk faktisk gjør ting som går mot deres natur. Dette er positive endringer og de gir deg håp for fremtiden. Det gjør at du forstår at gamle hunder kan lære nye triks, hvis de bare vil nok.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du prøver å ikke grave deg ned i selvmedlidenhet i dag, selv om du synes synd på deg selv. Det som har skjedd kan ikke endres og det er dumt å legge energi på ting som du fortsatt ikke kan påvirke. Ha heller fokus på å ha en god lørdag og være med folk du liker.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du blir irritert på deg selv i dag. Du får sjansen til å si hva du synes, men av en eller annen grunn holder du meningene dine tilbake, og du vil angre på dette senere. I løpet av dagen skjer det noe som kan endre planer du har denne sommeren.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er litt bekymret for at du tenker feil i dag. Det handler hovedsakelig om å bevege seg i farvann du ikke er vant til, og det skaper litt usikkerhet. Stol på intuisjonen din og sett din lit til intelligensen din, så vil det gå bra.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Dagen blir morsom og variert, men du kjenner fortsatt trettheten. Kanskje du burde prøve å ta det litt roligere, men etter en periode med inaktivitet kjenner du i hele kroppen at du må bevege deg. Kvelden handler om familien.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Denne lørdagen handler om å tenke fremover og ikke være redd for å ta egne initiativ. Det blir en god dag og en enda bedre kveld. Det ser ut til at du og familien din planlegger en tur eller en ferie av noe slag.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er ikke redd for å si nei, du vil bare ikke skade vennen din. Vedkommende har lagt ned så mye innsats i å gjøre deg glad og da er det vanskelig å si at de valgte en ganske dum måte å gjøre dette på. Kvelden vil utvikle seg.

Powered by Labrador CMS