Dagens Horoskop: Lørdag 4. desember

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om å dekke alle alternativ, og det er ikke så lett. Prøv å legge en plan allerede fra morgenen av, og finn deretter ulike alternativer for hvordan du kan gjennomføre planen din.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir intensiv på en god måte. Den handler delvis om å reise, men også om å møte familie og være sammen. Midt i alt lager du også tid til litt jobb og kanskje trening. På kvelden venter gode nyheter og masse latter.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag tar du et voksent valg, og du er stolt over deg selv som er så moden når du egentlig bare vil skrike høyt. Tvillingene har mange ambivalente følelser, og det er ikke alltid like lurt å slippe dem løs.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å rekke en aktivitet som du planla for lenge siden, men som gang på gang har blitt utsatt grunnet andre, bedre tilbud. Det blir kanskje ikke den mest spennende lørdagen, men den blir variert og rik.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskeligheter med å ta et valg. Du blir hele tiden usikker når du må bestemme deg. Det er Månen som påvirker deg på denne måten. Det beste du kan gjøre i dag er å unngå situasjoner der du må ta et valg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du ransaker deg selv for å finne ut om du virkelig har vært ærlig mot en venn. Problemet er at du ikke med hånden på hjertet kan si eksakt hva du føler, og derfor er det vanskelig å være hundre prosent ærlig.

Vekten 23/9-22/10

Du tar ingen risk i dag ettersom det handler om noe som betyr mye for deg. For deg er det viktig at ting går som planlagt ettersom du har investert både tid og engasjement i dette prosjektet. Kvelden handler om et valg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du stahet hjelper deg når energien tar slutt. Det gjør at du tvinger deg videre selv om du egentlig bare vil avbryte. Dette er en stahet du låner av elementet jord, så ta vare på dette så lenge det påvirker deg positivt.

Skytten 22/11-21/12

I dag sier du fra deg alt ansvar som ikke lenger påvirker deg personlig. Visse personer blir såret av dette, men du gjør dette for deg selv og står fast ved dette.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag har du fullt opp. Du skal delvis bevise at du er i god form og kan prestere, men du skal også ha tid til å sosialisere og ha det gøy. Det blir en intensiv dag som byr på gode nyheter, positiv feedback og fine komplimenter.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag fortsetter du på din vante vei som har med en aktivitet i hjemmet å gjøre. Det blir en bra og delvis produktiv dag, men det blir også en dag som handler om venner, familie og fellesskap. I løpet av kvelden får du gode nyheter fra en som står deg nær.

Fiskene 19/2-20/3

Du trekker deg unna dine nære i dag, og det kan handle om at du føler deg sliten eller trenger å være alene. Du er en person som ofte ikke har så stort behov for å være alene, men når du føler på det trekker du deg unna umiddelbart.

Powered by Labrador CMS