Dagens horoskop: Lørdag 3. september

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

På lørdag risikerer du at et veddemål å gå galt og du står overfor et tap du kunne unngått. Væren er litt av en risikotaker og liker gambling så det er ikke første gang du befinner deg i denne situasjonen. Kvelden blir morsom og sosial.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen handler om å gjøre hva du vil, i hvert fall på kvelden. Du har gledet deg litt ekstra til denne helgen. Mye handler om å komme seg ut og møte venner, men denne dagen har også fokus på god mat, noe du setter pris på.

Tvillingene 21/5-6/20

Du kan være ganske komplisert når det kommer til følelser. Selv om Tvillingene vanligvis er romantiske, har de ofte vanskelig med å involvere seg emosjonelt i noen forhold. Du trenger intellektuell stimulering nesten mer enn fysisk kontakt.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en interessant dag, kanskje hovedsakelig fordi du går inn i denne lørdagen med en fantastisk positiv energi og den smitter uansett utfordringer eller aktiviteter du har planlagt. Dagen handler om å være i nuet og sette pris på det.

Løven 23/7-22/8

Du er kanskje litt sur til å begynne med i dag, men det vil endre seg når du møter en person som alltid får deg i godt humør. Uansett hvordan du føler deg eller hvor sint du er, får vennen din deg til å le og gir deg et sunt perspektiv på situasjonen din.

Jomfruen 23/8-9/22

Det blir en overraskende lørdag hvor du vil møte utfordringer som selv du ikke visste at eksisterte. Det er når du står overfor denne typen problemer at du kommer til din sanne rett. Ingen kan være så effektiv som en jomfru. Ellers en fantastisk dag.

Vekten 23/9-22/10

Du lurer deg selv til å tro at alt er fred og glede mellom deg og en venn på samme tid, samtidig som du vet at dette egentlig bare er en midlertidig våpenhvile. Problemet med Vekten er at dere hater konfrontasjoner og unngår krangel for enhver pris.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er ulike forutsetninger for denne dagen avhengig av når i perioden for dette stjernetegnet du er født. Skorpioner som er født tidlig i perioden har en rolig og harmonisk dag, mens de som er født senere stresser mye og tar på seg mer arbeid enn de burde.

Skytten 22/11-21/12

Du jager en person vanligvis er veldig vanskelig å få tak i, men skam over den som gir seg. Skyttene lykkes vanligvis når de retter blikket mot noe, og det beviser du igjen i dag. På dagtid møter du også en skrytende nabo eller bekjent som du ikke kan slutte å irritere deg over.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen venter en utfordring som er både skremmende og spennende på samme tid. Du er nervøs, men du er flink til å ikke vise følelsene dine utad. Du har forberedt deg godt på denne dagen, og det vises på resultatene du leverer. Du overrasker mange.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er ikke åpenbart hvor du er eller hva du gjør denne lørdagen. Mye avhenger av din daglige form, men også hva du har lyst til å gjøre. Du har planer, men det ser ut for å kunne være en endring i dem på ganske kort varsel. Du følger hjertet ditt.

Fiskene 19/2-20/3

I dag nøyer du deg med å gjøre så lite som mulig. Etter en stressende start på høsten føler du at du har behov for å puste ut. En slektning kommer mer en beregning som du finner urimelig, men sammen kan dere finne en mer bærekraftig plan.

Powered by Labrador CMS