Dagens Horoskop: Lørdag 27. november

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21 / 3-19 / 4

På lørdagen har du så mye å gjøre at du egentlig ikke har tid til alt. Du må lære seg å planlegge bedre, men det er dessverre for sent å gjøre noe med situasjonen i dag. Kvelden blir hyggelig, sosial, sammen med dine venner eller familie.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Ta det med ro i dag. En god frokost i en avslappet atmosfære markerer starten på en herlig dag som handler om deg, familien, og om å ikke gjøre så mye. I løpet av denne dagen trener du gjerne eller tar deg en tur. Om kvelden spiser du god mat og ser kanskje en god film.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det er lenge siden du kunne slappe av så mye som du gjør denne lørdagen. Du samler energi og du liker å gjøre det utendørs hvis været tillater det. For deg vil dette være et kjærkomment avbrekk fra hverdagen. Kanskje du har reist et sted denne helgen.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag prøver du å skjerpe deg. Følelser som sjalusi, mistenksomhet og misunnelse hjelper neppe din situasjon. Prøv å stole på vennen din, og roe ned de opprørte følelsene dine ved å holde deg selv opptatt.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du har en fantastisk og intens dag å se frem til. Denne lørdagen handler om å ta sunne beslutninger og komme videre med livet ditt. Du har lenge ønsket en forandring, men med hånden på

hjertet har du vært litt feig. Mantraet "du vet hva du har, men ikke hva du får" har etset seg fast i deg, men nå er du klar til å ta sjansen.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du har vanskelig for å fokusere denne lørdagen, så ikke ta på deg prosjekter som krever konsentrasjon eller oppmerksomhet. Det er så mange tanker som flagrer gjennom hodet ditt akkurat nå at du føler deg best av å bare gå en lang tur og la tankene vandre fritt.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det er en advarsel i horoskopet ditt denne lørdagen, og du bør lytte til det. Ikke vær uforsiktig med farene du står overfor. Uansett om det er helsen din, følelsene eller økonomien du spiller

med, er innsatsen høy og risikoen alt for stor.

Skorpionen 23 / 10-21-11

På lørdagen tar du et gigantisk steg tilbake. Du var så fornøyd med alt du fikk til i høst, men nå begynner du å innse hvilken feil du har gjort. Denne typen feil kan ikke rettes opp, du må bare starte på nytt. Kvelden dreier seg om din kjærlighet.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er litt besatt av å gjøre kupp akkurat nå. Du handler mer enn du har råd til, men du tror det fortsatt er en god investering, for da blir det mindre utgifter i desember. Det kan være bra hvis du holder deg til planen din. Kvelden byr på en uventet opplevelse.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Denne dagen handler om å bevise noe, og det er viktig at du er i god form. Mental styrke og vilje til å vise seg frem er avgjørende for å lykkes på denne dagen. Hvis du har det, kan du gå så langt

du vil. Kvelden byr på god middag og litt flørting. Du vil bli kurtisert.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Denne dagen er du sliten og orker egentlig ikke noe. Kanskje er det greit om du tillater deg selv å bare ta det med ro. Alle dager trenger ikke inkludere aktivitet. Dagen handler også om spenning, om en herlig overraskelse, og om å kunne føle seg stolt.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du skjønner ikke hvilken risiko du tar i dag. Ved å ytre en hemmelighet gjør du en bestemt person veldig sårbar. Du trodde ikke at vedkommende virkelig hadde betrodd deg noe uten at det var allment kjent. I dag blir du klar over feilen din.

Powered by Labrador CMS