Dagens horoskop: Lørdag 26. november

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om å tilbringe tid med venner og ha det hyggelig. Det blir en sosial dag hvor fokus er på å nyte og ikke tenke så mye. I dag møter du en eller flere nye mennesker og det blir en morsom og annerledes erfaring.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen byr på spenning, forventninger og skuffelser, men også spontan glede og overraskelse. Noen overrasker deg virkelig denne dagen, noen får deg til å gni tenner av frustrasjon og noen byr på ren underholdning. Det blir en god lørdag.

Tvillingene 21/5-6/20

Du snakker fra hjertet i dag og din ærlighet både overrasker og berører. Det er ikke ofte Tvillignene åpner opp på denne måten. Du har en tendens til å gi inntrykk av å være tranparent, men når du skraper litt i overflaten, er det tydelig at du holder mye for deg selv.

Krepsen 21/6-22/7

Du tar et, for deg, uvanlig initiativ i dag. Du gjør noe som vil utmerke seg ut i fremtiden din i lang tid fremover. Det kan være at du tar en avgjørelse, at du impulsivt reagerer på en annonse eller opptrer på en uvanlig måte i en opphetet situasjon.

Løven 23/7-22/8

Det er mye energi i horoskopet ditt denne dagen som får deg til å komme deg ut av sengen ganske tidlig for deg å være på en lørdag. Dagen handler om fysisk aktivitet, om å være sosial og om å ha det gøy. Det blir en spennende dag.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag vekker du sterke følelser uten å vite det selv. Det er noe ved ditt utseende som påvirker andre. Du er kanskje rolig selv, men under overflaten man en kokende lidenskap. Det er denne blandingen mellom kaldt og varmt som fascinerer.

Vekten 23/9-22/10

Du kan være ganske feig når det gjelder å ta parti i konflikter. Du er en sosial person og vennene dine betyr mye for deg så det blir nesten umulig å velge side når to personer krangler. I dag er du tvunget til å ta parti.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er latterlig selvsikker i dag, og det er nettopp denne selvsikre energien som får deg til å lykkes. Når Skorpionen er på topp er det nesten ingenting som kan beseire deg. Kvelden handler om å flørte, få nye venner og skape nye bånd.

Skytten 22/11-21/12

Du kan være litt forsiktig i dine uttalelser når det kommer til folk som står deg nær. Gjelder det derimot overfladiske bekjentskaper, er det ingen grenser for hvor mye du kan sladre og snakke bak ryggen på andre. Du liker drama og i dag rører du i gryten.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen blir en spenning, men også en befrielse på mange måter. Du har senket kravene til deg selv og det er derfor du lykkes så godt. Du presterer på ditt beste når du har det mest moro, ikke når du føler press. Kvelden byr på en morsom overraskelse.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag tar du et smart og godt initiativ. Du engasjerer deg uten å legge merke til det og det er den lille effekten som endrer det endelige resultatet. Du har en evne til å få folk til å våkne, men du har også en evne til å peppe opp og roe ned.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar ingen risiko når det gjelder helsen til et barn eller et dyr. Du vet du kan være på grensen til hypokondrisk både i forhold til deg selv og andre. I ditt tilfelle handler det om at du trenger trygghet, noe som du får av en lege eller veterinær i dag.

Powered by Labrador CMS