Dagens Horoskop: Lørdag 2. Oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av lørdagen bestemmer du deg for å gjøre som du vil og å ikke høre på de gode rådene du får av en slektning. På en måte er det bra at du tenker for deg selv, men det ville lønnet seg å lære av andres erfaringer. Kvelden byr på masse sosial omgang.

Tyren 20/4-20/5

Det skjer mye hyggelig denne lørdagen. Du er i et miljø du elsker, men som du ikke har kunnet være i på veldig lenge. Denne dagen byr på spenning, forventinger, triumf og masse god mat, latter og varme.

Tvillingene 21/5-20/6

Lørdagen handler om utendørsaktiviteter, frisk luft og først og fremst et bytte av miljø som du ikke bare trenger, men også setter stor pris på. Det blir en herlig og inspirerende dag og en annerledes avslutning på uken.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt for sint til å kunne uttrykke deg og det er bra at du tenker deg om. Sist du var så opprørt sa du en del ting du ikke mente og det ble bare feil. Det beste du kan gjøre er å tre til siden og la det værste sinnet gi seg.

Løven 23/7-22/8

Du er trøtt og mangler energi denne lørdagen, noe som knappt kan hjelpes med verken aktivitet eller kaffe. Det du trenger er ro og avslapning. Kroppen din trenger å hente seg inn uten å bli stresset. Prøv med en kosedag på sofaen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du lover en del ting som du ikke holder og det er veldig ulikt deg. Du pleier å være ekstremt nøye med å holde løftene dine. I dag får du muligheten til å vise en person hvor mye du bryr deg om dem. Ikke vær sjenert, våg å åpne opp.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en treig innledning på lørdagen. Du virker ganske utmattet etter en lang arbeidsuke. Du kvikner til i løpet av dagen og da vil du plutselig aktiviseres. Det kan være vanskelig å finne venner som er like spontane som du er. De fleste liker å planlegge litt i forveien, men det kan likevel bli en fin kveld.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har det utmerket denne lørdagen og du utnytter den positive energien din fullt ut. Uansett om du velger å tilbringe dagen innendørs eller ute i naturen så trekker du til deg all energien rundt deg så pass på at den er givende. Kvelden byr på underholdning av forskjellige slag.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt småsur i dag men du prøver å holde følelsene dine for deg selv. Du er ikke den som er flinkest til å skjule det du føler så det er kanskje bedre å si det som det er. Vennen din skjønner at noe er galt så det er ingen grunn til å prøve å nekte det.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen byr på eventyr og framgang. Du ser ut til å klare det du har bestemt deg for å få til. Spesielt eldre og mer erfarne steinbukker kan dra nytte av kunnskapen sin. I dag oppdager du at en person flørter med deg og du blir veldig smigret.

Vannmannen 20/1-18/2

Du trekker deg unna for å ta del i det som skjer på avstand i dag. Du har aldri vært god på å vise nervøsiteten din og i dag vil du virkelig ikke at den skal merkes. Du trenger ikke å bekymre deg, du kommer til å oppdage at dagen byr på triumf og en herlig framgang. Kvelden blir fantastisk.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en bra og energisk lørdag foran deg. Du er gjerne utendørs eller så tilbringer du dagen shoppende med vennene dine. Akkurat nå er fiskene sugen på forandringer og det pleier å inkludere garderoben og hjemmet. I dag vil du finne ordentlig høstfunn.

Powered by Labrador CMS