Dagens Horoskop: Lørdag 18. September

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har ikke lyst til å booke inn så mange aktiviteter denne lørdagen. Uken har vært anstrengende, og du har behov for å hvile. Når en venn kommer med et fristende forslag så har du likevel vanskelig for å si nei. Av og til må man kunne takke nei til morsomme ting og bare slappe av.

Tyren 20/4-20/5

Du er i et ekstra godt humør denne lørdagen. Det har vært en god uke på sett og vis, selv om den har vært litt annerledes. Du ser frem til den kommende uken, men først og fremst ser du frem til en aktivitet du har planlagt for denne lørdagen.

Tvillingene 21/5-20/6

Gjennom lørdagen prøver du å spare tid ved å gjøre visse ting litt slurvete. Du kommer til å angre på dette ettersom du blir tvunget til å gjøre alt på nytt, og da tar det enda lengre tid. Kvelden handler om å støtte en venn med råd.

Krepsen 21/6-22/7

Du føler deg litt splittet denne lørdagen. Du har lovt å være med på en fest eller en aktivitet av noe slag, men nå vil du ikke i det hele tatt og du vet ikke hvordan du skal slippe unna. Spørsmålet er om ikke en hvit løgn kan spare følelsene til vennene dine, samtidig som det sparer energi for din egen del.

Løven 23/7-22/8

Gjennom lørdagen tar du tak i et prosjekt hjemme. Du har energi og er i et strålende godt humør. Positive nyheter fra uken gir deg masse av vilje til forandring. Det føles som om du går inn i en ny fase av livet, og da vil du ha en ny start på alle områder av livet.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er så sta og det er ikke rart ettersom du bestemte deg før du i det hele tatt fikk fakta presentert for deg. Det er en av ulempene med jordtegn at det nesten er umulig å få dem til å endre mening. Du holder på meningene dine selv når du vet at du tar feil.

Vekten 23/9-22/10

Du ser ingen feil i en venns påstander, men du forstår hvorfor meningene deres kan vekke en viss irritasjon. Denne personen har aldri syntes noe om falsk ydmykhet - om de er stolte av noe sier de det. Kvelden blir herlig og annerledes.

Skorpionen 23/10-21/11

Du får det som du vil og da burde du være fornøyd, men det er du ikke. Mye handler om at du liker kampen og å kjempe for det du tror på, mer enn du liker å vinne. I løpet av ettermiddagen får du høre en hemmelighet av en venn. Dette er nyheter du kan ha nytte av.

Skytten 22/11-21/12

Du gruer deg til å si hva du mener, ettersom du vet at andre kommer til å stille spørsmål ved meningene dine. Det er den store ulempen med en viss person at de har så vanskelig for å akseptere at ikke alle mennesker mener det samme som dem. Kvelden handler om å utvikle en teori, og om å ha det hyggelig.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en sosial og trivelig dag som du tilbringer sammen med en venn du ikke har sett på lenge. Denne dagen handler om å gi og ta. Du får høre nyheter om en venn og det gjør deg både glad og sjokkert.

Vannmannen 20/1-18/2

Du trekker deg unna for å få vært litt i fred i dag og du synes det er herlig med separasjonen. I løpet av dagen får du høre av en kollega at noe stort foregår på jobb, og det kommer utvilsomt til å oppta en hel del av tankene dine gjennom resten av dagen.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å sette opp mål og om å nå dem. Det handler først og fremst om et prosjekt i hjemmet som har blitt liggende over lengre tid. I dag tar du til og med ansvar for noen andres område under et frivillig oppdrag. Kvelden handler om familie og nærhet.

Powered by Labrador CMS