Dagens Horoskop: Lørdag 17. Juli

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Gjennom lørdagen prøver du å variere oppgavene hjemme slik at du ikke kjeder deg sånn. Du føler deg stresset på grunn av alle tingene du vil få gjort, men om du bare prøver på å ta en ting om gangen kommer du du til å merke at livet blir enklere.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir litt stressende innledningsvis, men når du endelig får kontroll på alt, kjennes det enklere. Du har et fint tempo denne dagen, og du nøler ikke med å ta snarveier om du kan. Kvelden handler om familien, om å omgås, men først og fremst om å finne nye veier.

Tvillingene 21/5-20/6

Du ser på deg selv som lite objektiv i dag, og det er ikke sikkert at du liker det du ser. Du har forandret deg mye i løpet av det siste året. Pandemien har skapt en utviklende side, men du har også blitt veldig komfortabel. Dette er noe du vil jobbe med.

Krepsen 21/6-22/7

Du vil gjerne vise frem hjemmet ditt til en ny bekjent, men du er ikke sikker på om det duger. Dette er en veldig motebevisst person og du kan i beste fall kalle hjemmet ditt koselig, men kanskje ikke så trendy. Ikke skam deg, det kommer til å være en suksess. Det finnes ingenting bedre enn et personlig hjem.

Løven 23/7-22/8

Det blir en ganske inaktiv dag for din del, noe som kan gjøre deg litt rastløs. Du har godt av å ikke hele tiden ha ting å gjøre. Løven har, i likhet med små barn, behov for rolige perioder. Kjedsomheten lar deg øve på å koble av. Kvelden byr på trivelig selskap og hjemmekos.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag utvider du virkelig synspunktene dine. Det er lenge siden sist du tillot deg selv å tenke så mye utenfor rammene som du gjør i dag. Det kan handle om alt fra en kortere reise, en aktivitet eller bare å forlate den sosiale komfortsonen din.

Vekten 23/9-22/10

Du har en del å gjøre på formiddagen, men ellers er denne lørdagen ganske fri. Prøv å finne på noe annerledes. Gi deg selv en sjanse til å oppdage perlene i ditt eget miljø. Kvelden blir ganske monoton, men likevel hyggelig.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har vanskelig for å se for deg at du skal kunne bli venn med en ny bekjent. Dere er så ulike og har fullstendig forskjellige oppfatninger om alt fra politikk til barneoppdragelse. I dag kommer du til å merke at det er nøyaktig denne typen venn du trenger i livet ditt.

Skytten 22/11-21/12

Du tar ingenting for gitt denne lørdagen. Du har høye forventinger denne dagen og du vil at alt skal bli perfekt. Du er en person som kan planlegge ting nøye slik at det passer dine egne formål. Dagen blir kanskje ikke helt som du vil men den blir nesten perfekt, og det nøyer du deg med.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne lørdagen unner du deg selv en ordentlig sen morgen. Det har vært litt for mange sene kvelder denne uken, og du har behov for å ta igjen litt søvn. Kvelden blir ikke som du planla, men om du er åpen for forslag kan det bli både interessant og herlig.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kan uttrykke deg litt klønete og det sårer en partner eller slektning. Det er lenge siden du har vært så stresset som du er i dag, og stresset går rett og slett ut over feil personer. Kvelden handler om moral og om å fremme en interesse du har.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en del å gjøre, men det hindrer deg ikke i ha det gøy samtidig. Akkurat nå ligger det masse herlig positiv energi i horoskopet ditt, slik at alt du gjør blir en lek og det lokker fram mye hyggelig latter. Du sprer varme rundt deg.

Powered by Labrador CMS