horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 17. desember

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du ser fordeler med det meste denne dagen og din positive holdning fortsetter hele helgen. Du er glad, fleksibel og åpen for det meste så lenge det inkluderer at du får henge med folk du liker. Dagen kan bli fysisk aktiv.

Tyren 20/4-20/5

Du er litt sliten denne lørdagen, men fortsatt ved godt mot. Etter å ha hentet deg inn og fått ny styrke i begynnelsen av uken, føler du deg klar for nesten hvilke utfordringer som helst. Kvelden og ettermiddagen handler om juleaktiviteter med familien.

Tvillingene 21/5-6/20

Du kan bli veldig frustrert over en person som ikke hører ordentlig på deg. Det ser ut til å handle om en ganske mye yngre eller eldre slektning som alltid velger å gjøre ting på sin måte. Du har prøvd alt fra å mase til å bestikke for å få vedkommende på rett spor.

Krepsen 21/6-22/7

Denne dagen blir kanskje ikke akkurat slik du forestilte deg den, men det blir en aktiv dag som byr på mye frisk luft og en mulighet til å klarne tankene dine. Ettermiddagen blir litt stressende, og du får ikke tid til å fullføre et prosjekt du begynner.

Løven 23/7-22/8

Det blir en god start på helgen. Du er energisk og har mange gode ideer. Det du trenger er litt struktur slik at du kan realisere alle planene dine. Løvens risiko er at alle dine gode ideer forblir ideer og ingenting annet. Kvelden handler om en romanse.

Jomfruen 23/8-9/22

Denne dagen handler om julen. Enten du baker til jul, pynter hjemmet ditt eller leter etter den perfekte julegaven, er det fullt opp hele dagen. Det blir en morsom, men også litt stressende dag, spesielt hvis du er rundt mennesker som julehandler.

Vekten 23/9-22/10

Det er ikke mye du kan gjøre for å endre situasjonen din akkurat nå, annet enn å prøve og akseptere at du er i den situasjonen du er i og gjøre det beste ut av det. Hvis du tenker litt rasjonelt kan dette være det beste som har skjedd på lenge.

Skorpionen 23/10-21/11

Du stresser unødvendig i dag. Det er som om du er programmert til å være litt tidlig ute med alt du gjør denne lørdagen. Dagen handler også om vennskap, om å tilgi gammelt gruff og om å finne på morsomme aktiviteter. Det vil være en god og energigivende dag.

Skytten 22/11-21/12

Du beskytter en venn som løy, men risikoen er at det vil virke som du er den som ikke forteller sannheten. Det er edelt av deg å beskytte vennen din, men med hånden på hjertet så kanskje denne personen fortjener en leksjon i stedet. Dette er ikke første gang de lyver.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du litt av en zombie. Du står opp altfor tidlig for din smak og du har vanskeligheter for å komme i gang med dagens aktiviteter. Det eneste som hjelper er mye kaffe. Ettermiddagen blir hyggeligere, da har du våknet og er klar for å være sosial.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag føler du deg litt forlatt. Det ser ut til at familien din eller vennene dine drar på eventyr uten deg. Du liker å holde på litt hjemme og starter prosjekter her og der, men ingenting blir riktig implementert. Kvelden blir hyggelig og sosial.

Fiskene 19/2-20/3

Du sier nei til en slektning som har en tendens til å utnytte din gode vilje. Det blir en ganske iskald atmosfære mellom dere en stund, men din slektning forstår situasjonen og ting blir bedre. Noen ganger kan det være verdt å ta en konfrontasjon. Kvelden vil være aktiv og morsom.

Powered by Labrador CMS