Dagens horoskop: Lørdag 11. juni

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag tar du ingen risiko. Du skal på noe morsomt neste uke, og du er litt bekymret for at du er i ferd med å bli syk og du vil sannsynligvis være hjemme hele dagen. Det blir en rolig pause i en ellers så hektisk periode. Du ser filmer, leser en bok og spiser kosemat.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Lørdagen blir koselig. Du har tid til både litt jobb, fikse ting hjemme og møte familie eller venner. Du er

ganske spontan akkurat nå, noe som er litt uvanlig for den ellers ganske firkantede Tyren. Kvelden handler om en hemmelighet.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

I dag tar du ingen risiko, men du investerer i veldig sikre kort. Du synes det er fint å kunne gjøre ting på din måte uten at andre blander seg inn. Du er en veldig selvstendig person som ofte kan ha ganske kontroversielle ideer.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag vil du virkelig ikke være så sent ute. Det har vært alt for mange sene kvelder denne uken og du føler et desperat behov for å ta igjen søvn. Likevel kan du endre planene dine hvis du får sjansen til å møte en bestemt person.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du blir litt irritert på en venn som har en evne til å havne i klisteret, og så ber deg om hjelp. Det er ikke første gang denne personen roter seg inn i både løfter og prosjekter de ikke har tid til. Du er en lojal venn som alltid er til stede, men det kommer til en dag der du ikke lenger stiller opp.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det blir en morsom og aktiv lørdag som du gjerne tilbringer utendørs. Selv om Jomfruen ikke er en naturelsker kan du likevel sette pris på denne sesongen når alt liv vokser som mest. På kvelden tar du på deg ansvar for et arrangement av noe slag.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er så overbevisende i dag at du til og med lurer deg selv. Det handler om noe du ønsker å selge inn og

du gjør det med bravur. Du blir for øyeblikket påvirket av både Jomfruen og Tvillingene, noe som øker din evne til å uttrykke deg godt.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Denne lørdagen prøver du å hente deg inn følelsesmessig og det kan være vanskelig. Du har kjørt i et rasende tempo i løpet av våren og derfor har du klart å skyve bort alle tøffe følelser. Før eller senere vil de ta deg igjen og i dag er en slik dag da du vil bli følelsesmessig overveldet.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du uttrykker deg veldig tydelig overfor en som står deg nær, men likevel ser det ikke ut til at de vil forstå hva det er du vil si. Vedkommende velger bevisst å misforstå ting som ikke gagner dem. Du kan rett og slett bare si nei, høyt og tydelig.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag gir du jernet og det føles uvanlig godt. Etter en lang vår som har gått både ned og opp i form føler du at du er i ferd med å lande i en oppadgående kurve. I dag viser du hvor skapet skal stå og du får mye respekt.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du unner deg en god natts søvn i dag og det er ikke ofte du gjør det. Det blir en fin dag der du koser deg med en hobby eller bare henger med familien. I løpet av dagen tar du tak i et prosjekt som har med hjemmet å gjøre.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er glad i å være ute så mye som mulig denne lørdagen. Frisk luft er viktig for deg fordi det gjør tankene dine klare. I dag lar du underbevisstheten din behandle et problem mens du jobber med hendene.

Powered by Labrador CMS