Dagens Horoskop: Lørdag 1. januar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

På lørdagen har du nesten ikke energi igjen i kroppen i det hele tatt. Du vil virkelig ikke gå ut, og du er ikke i humør til å finne på noe hjemme. Ta det med ro, hent deg inn i ditt eget tempo, og ha ingen høye forventninger til denne dagen.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en annerledes start på det nye året, en myk start og det er bra. Du får sove ut, spise god frokost og henge med folk du liker. Resten av dagen går i samme rolige tempo. Det viktigste er å starte det nye året i riktig ånd.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er sliten, irritert og litt gretten i dag. Et familiemedlem kan komme med små stikk, og det faller neppe i god jord. Hvis denne personen var litt smartere, ville de innse at det beste å gjøre var å holde seg så langt unna deg som mulig.

Krepsen 21/6-22/7

Du er uvanlig våken til nyttårsdagen å være. Det er noe kult, sprøtt og lovende med denne dagen, og du har ikke tenkt å kaste den bort med å ligge i sengen. Det kan være en tur eller en uteaktivitet, etterfulgt av varm drikke og hjemmekos.

Løven 23/7-22/8

I dag er du mildt sagt i dårlig humør. Det som endte bra, begynner dårlig i dag. Du våkner for tidlig og klarer ikke sovne igjen, samtidig som du ikke vil gå ut av sengen med mindre du må. Dagen blir tøff, og du har verken ork eller vilje til å diskutere med en sint slektning som plutselig hører fra seg.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag har du vanskelig for å finne en rytme som passer deg. Du føler deg litt sliten og vil heller ta det med ro, selv om du har lovet å delta i en eller annen form for aktivitet, og nå er det for sent å trekke seg. Prøv å holde ut, trettheten kan du håndtere senere.

Vekten 23/9-22/10

Du er i det kverulerende hjørnet i dag, og du både provoserer og irriterer flere rundt deg. Ekstra gøy blir det om de det gjelder har festet kvelden før. Bare sørg for at du holder deg på avstand når utbruddene oppstår.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir herlig og sørger for en frisk start for deg på mange måter. Du nyter frisk luft, og du er gjerne utendørs i løpet av de lyse timene på dagen. I dag tenker du mye på en beslutning du er i ferd med å ta, men som du ikke føler deg ikke helt klar til å ta.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en morsom og annerledes start på det nye året for deg. Du henger med folk du ikke kjenner så godt, og du sjarmerer dem med din hjertelige personlighet og din humor. Du merker at du vekker beundring og du liker følelsen av å være i sentrum.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er litt trøtt i dag, men det er det verdt. Du vil få orden i hjemmet slik at du kan slappe av uten dårlig samvittighet. En person du møtte i løpet av gårsdagen har blitt helt betatt av deg, og du vil høre fra vedkommende som ønsker å se deg igjen så snart som mulig.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vil ut i frisk luft så tidlig som mulig i dag, og du drar med deg en venn som motvillig blir med. Det vil være en flott start på det nye året, og du og vennen din vil nyte det til det fulle. Ettermiddagen og kvelden handler om familien og om å ta det med ro.

Fiskene 19/2-20/3

I løpet av årets første dag benytter du anledningen til å hvile så mye du kan. Det ser ut til at du har ting som må gjøres denne dagen, det kan være både arbeid eller frivillige forpliktelser. Kvelden handler om nærhet.

Powered by Labrador CMS