Dagens Horoskop: Fredag 9. Juli

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4 Idag vet du verken ut eller inn. Du har fått høre et rykte som du ikke vet om er sant eller ikke. På den ene siden kunne det være en fordel for deg om ryktet stemmer, men samtidig er det en annen person som i så fall vil påvirkes svært negativt. Tyren 20/4-20/5 Denne fredagen unner du deg selv å nyte tilværelsen litt ekstra. Det kan hende at du har fri, at du får sjansen til å kjøpe noe fint til deg selv eller at du overrasker en venn med en hyggelig utflukt. Uansett hva som skjer blir det en uforglemmelig dag. Tvillingene 21/5-20/6 Du er lett distrahert akkurat nå og da er det ikke så mye som blir gjort. En sjef synes du er lat, men sånn er det ikke. Det er bare så mye annet som fanger oppmerksomheten din. Kvelden handler om et ganske merkelig forslag.
Krepsen 21/6-22/7 Nå gjeldet det å bestemme seg en gang for alle, om ikke vil det bli en konflikt mellom deg og en slektning. Nølingen din gjør at personen tror at du er i ferd med å gi etter for overbevisningen deres, når det egentlig handler om å finne rett svar.
Løven 23/7-22/8 Du er litt treig på starten idag og det påvirker hele dagen. Du henger etter i et tett skjema allerede fra starten og det blir umulig å ta igjen. Du føler deg frustrert, men det du burde gjøre er å omprioritere og fjerne visse ting fra dagens gjøremål som du like gjerne kan gjøre en annen dag.
Jomfruen 23/8-22/9 I likhet med de fleste jordtegn er du sta, og idag hjelper det deg virkelig. Du har siktet deg inn mot et mål som er ganske vanskelig å oppnå, men med hjelp av viljestyrke så overrasker du de rundt deg med å prestere. Kvelden handler om å feire fremgang.
Vekten 23/9-22/10 Du har vanskelig for å innrømme at du har gjort feil da det påvirker stoltheten din. Det handler om en ganske dum slurvefeil. Dette er noe du forventer å kunne ut og inn. Kvelden blir interessant og lærerik.
Skorpionen 23/10-21/11 I løpet av denne fredagen får du drive med dine egne ting uten at noen legger seg oppi det, og det synes du er herlig. Selv om du synes at du er ganske god til å inngå kompromiss vet du også at du ikke liker å ikke kunne ta dine egne beslutninger. Kvelden blir hyggelig og sosial.
Skytten 22/11-21/12 Akkurat nå er du inne i en periode hvor du trenger mer støtte fra omgivelsene enn ellers. Du føler på en usikkerhet og du vil gjerne få bekreftet at det du tenker og mener stemmer. Denne usikkerheten kommer til å forsvinne når månenes påvirkning minsker.
Steinbukken 22/12-19/1 Fredagen blir en koselig dag hvor du investerer i deg selv på en eller annen måte. Det finnes en vilje og positiv energi over denne dagen. Kvelden handler om å være litt mer eventyrlysten enn du pleier. Det blir en vellykket kveld.
Vannmannen 20/1-18/2 Du skjønner at en kollega er opprørt samtidig som du synes at de overdriver. Du skulle ønske at de slappet av litt mer og nøt nuet istedenfor å bekymre seg så mye for problemer som ikke har oppstått enda.
Fiskene 19/2-20/3 Det blir en vellykket dag hvor du får mye gjort og føler deg effektiv. Det er lenge siden du følte at alt stemte så bra. I løpet av ettermiddagen får du nyheter som livner opp enda mer. En skikkelig vellykket fredag med andre ord.
Powered by Labrador CMS