horoskop

Dagens horoskop: Fredag 9. desember

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er en person som trenger å finne ekstra energi denne tiden av året. I dag prøver du å være utendørs så mye som mulig. Hvis det er sol ute, kan det gi deg litt ekstra energi for å komme deg gjennom dagen. Gode ​​nyheter vil hjelpe med å muntre deg opp. Kvelden blir intensiv.

Tyren 20/4-20/5

I dag prøver du å ta det med ro, spise noe godt, men også lade opp til kommende jul. Du kan bli invitert på gløgg, eller ta en tur i butikkene på ettermiddagen for å se om du finner noen fine julegaver.

Tvillingene 21/5-6/20

Dagen handler om å ha det gøy først og fremst, men også om å jobbe eller gjøre noe nyttig. Dette kommer til å bli en ganske morsom dag med mange festlige situasjoner som vekker latter. Du bruker gjerne ettermiddagen til å være med venner.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen går ganske fort. Du er opptatt fra morgen til kveld. Det handler om ting som må gjøres, men også om å forberede seg slik at du får det bedre neste uke. I løpet av ettermiddagen kan en flørt med en kollega intensiveres hvis du deltar på en after work.

Løven 23/7-22/8

Du har bestemt deg for at du må ta hevn for noe som en kollega har utsatt deg for. Vedkommende er ganske egoistisk og tenker ikke på hvor mange tær de tråkker på. Dagen i dag gir deg en virkelig god mulighet til å gi tilbake. Kvelden handler om å ha det gøy.

Jomfruen 23/8-9/22

Det er mye som skjer rundt deg akkurat nå, spesielt på jobben, og det er det ikke alltid du følger med i svingene. I dag får du høre nyheter som både overrasker deg og gjør deg glad. Dette er positive endringer, selv for deg som er negativ til endring.

Vekten 23/9-22/10

Du er vellykket med din sjarm og humor i dag. Det er så mye varme i deg at du overøser omgivelsene med kjærlighet og du får mye tilbake, både på jobb og privat. I dag hører du sladder om en kollega og spørsmålet er om du tør å tro på det.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er litt grinete til å begynne med denne fredagen, men det blir lettere etter lunsj når du begynner å våkne litt. Til slutt blir det en god fredag ​​som byr på både underholdning og mye kos. Kvelden dreier seg om en venn og deres behov.

Skytten 22/11-21/12

Du har mange ideer denne fredagen og spørsmålet er om du har tid til å gjennomføre dem alle før det er på tide å reise hjem. Du har også planlagt en ettermiddag og kveld med aktiviteter. På kvelden møter du en ny/gammel kjenning som setter i gang mange følelser.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en intens fredag ​​hvor du får tid til å handle, møte venner, spise godt, kanskje jobbe litt og hvile. Dagen handler hovedsakelig om å ta vare på tiden der du ikke er på vei fra et sted til et annet. Kvelden blir lang.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne dagen har du mye du vil ta igjen. Det handler om jobb, sosialt samvær med venner, god mat og å ta det med ro. Det blir mye venting denne dagen så fyll på med kaffe og en solid porsjon med tålmodighet. Kvelden blir rolig og komfortabel.

Fiskene 19/2-20/3

Du ser muligheten til å fortelle en kollega hva du føler for dem. Som singel kan dette åpne nye dører, men dersom du er i et forhold, kan dine kompliserte følelser skape enda mer forvirring for dere begge. Vær forsiktig med hva du ønsker.

Powered by Labrador CMS