Dagens horoskop: Fredag 5. august

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av fredagen tar du tak i et eksternt problem som ingen andre egentlig vil røre ved. Til din fordel er du heller ikke en person som gjerne unngår denne typen utfordringer. Tvert imot, du liker dem. Kvelden handler om å feste og være sosial.

Tyren 20/4-20/5

Det er fredag ​​og du koser deg til det fulle. Uansett om du er på ferie eller jobber så markerer denne dagen en slutt og en begynnelse. Det blir en dag som handler om vennskap, sladder og om å bare stå i øyeblikket. En fantastisk dag.

Tvillingene 21/5-6/20

Du lager intriger uten egentlig å mene det. Du befinner deg i en omgangskrets hvor alle mer eller mindre prøver å markere sitt territorium og du gjør det samme. Du er litt lei av både dine bekjentskapers og din egen oppførsel. Du vil bryte mønsteret.

Krepsen 21/6-22/7

Denne dagen handler om vennskap, kjærlighet og lidenskap. For deg er dette tre ting som går hånd i hånd, men ikke alle føler det slik. Du har venner som skiller på disse begrepene og det gjør deg frustrert. Krepsen er en sensitiv skapning som ikke skiller fornuft fra følelse.

Løven 23/7-22/8

Det går framover dag for dag. Denne fredagen begynner du å føle deg litt mer fysisk sterkere og du vurderer å vie deler av dagen til en sport eller trening. Det er greit å utfordre seg selv så lenge man er klar over at det finnes grenser.

Jomfruen 23/8-9/22

I løpet av fredagen har du det travelt og det er en fare for at du går glipp av viktige puslespillbrikker. Du stresser deg gjennom både jobb og private prosjekter, selv om du vet at slurvefeil kan forsinke prosessen. I dag tar du sjansen fordi du har planer for kvelden.

Vekten 23/9-22/10

Det er en herlig dynamikk i horoskopet ditt akkurat nå. Det føles som om du er på vei, både fysisk og psykisk. Hvis ferien din er i ferd med å ta slutt, kommer du tilbake på jobb full av ideer og ny energi. Dette er akkurat det du trenger.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan si nei, men samtidig vet du at det er høyst usannsynlig at du takker nei til et fristende tilbud, selv om det vil påvirke privatlivet ditt. Skorpionen er og forblir en ambisiøs person som aldri går glipp av en sjanse.

Skytten 22/11-21/12

Denne dagen føler du deg litt ute av det, og det er en risiko for at du ikke gjør noe for å komme i gang igjen. Det handler mer om en mental tilstand enn en fysisk. Du trenger litt stimulering i form av et miljøskifte eller lignende.

Steinbukken 22/12-19/1

Du sier ikke nei, men du sier heller ikke ja fordi du føler deg usikker på hva en bestemt person ønsker å få ut av at dere møtes. Selvfølgelig er du nysgjerrig, men samtidig litt feig. Ellers en dag som utfordrer på ulike måter. Kvelden byr på god mat og familie.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt ekstra forsiktig i dag slik at du ikke tråkker på noen såre tær. Du vet hvordan en venn er følsom for ironiske kommentarer og kritikk. Annet enn det, blir dette en dag som fokuserer på jobb, en hobby og på å feire noe eller noen spesielle. Det blir en fin dag.

Fiskene 19/2-20/3

Du forsnakker deg i dag og det irriterer deg fordi du vil bevise at du kan tie med en hemmelighet. Fiskens svakhet er sladder og det gjør det ekstra vanskelig for deg å tie stille, men du vil bevise at det er mulig å betro sine innerste følelser til deg.

Powered by Labrador CMS