Dagens horoskop: Fredag 4. november

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har gledet deg til denne fredagen hele uken, og nå som den er her, føler du deg ikke så bra. Du står overfor et valg, enten å lytte til kroppen din og avlyse planene for kvelden eller å ignorere disse signalene og møte konsekvensene senere.

Tyren 20/4-20/5

Fredager ​​er en av dine beste dager, ikke bare fordi du gleder deg til helgen, men fordi det er en dag som vanligvis oser av positivitet og som går veldig fort. Kvelden handler om å spise godt og kose seg med familien. Det blir en kveld som byr på sladder.

Tvillingene 21/5-6/20

Du har vanskelig for å avgjøre hvem som har rett og galt i dag. Følelsesmessig vil du tro på personen du er nærmest, men magen din forteller deg at det er feil. Dette er et valg som handler om lojalitet, om integritet og om å ta tøffe avgjørelser.

Krepsen 21/6-22/7

Du går på akkord i dag og det i seg selv er ikke veldig uvanlig. Det som er uvanlig med oppførselen din denne fredagen er at du ikke engang lytter til råd eller forslag fra familien din. Mesteparten av tiden klarer dine kjære å nå inn til deg, selv når du er som mest sta.

Løven 23/7-22/8

Det blir en god, men samtidig veldig intens fredag. Du har mange baller i luften og kanskje ikke så god kontroll som du vil påstå at du har. Løven har en evne til å gi inntrykk av å kunne det meste, men faktisk famler du litt mørket i dag.

Jomfruen 23/8-9/22

Du satser stort og det kan både gi fortjeneste og tap, litt avhengig av hvor godt planlagt innsatsen din er. Vanligvis går Jomfruen ikke inn i ting de ikke vet noe om, men i dag er du villig til å ta en sjans. Kvelden handler om å si nei.

Vekten 23/9-22/10

Det er en mykhet og en vilje til å ta vare på mennesker i horoskopet ditt akkurat nå. Du er svak for de svake og ofte hjelper du folk på bekostning av din egen tid. I dag er du i en situasjon hvor du velger mellom å ta igjen dine egne oppgaver eller hjelpe en kollega.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan være sta nok, men i dag velger du å følge en mer fleksibel linje. Du innser at ikke bare vil det være lettere for deg, men hele gruppen vil ha det bedre av at du tar et skritt tilbake. Du trenger ikke alltid være den som leder.

Skytten 22/11-21/12

Du føler at alle valg er vanskelige valg akkurat nå, og denne heften kommer fra Vektens tegn. Enten det handler om hvilken lunsj du skal spise eller en større investering blir du veldig tvilsom og det kan ende opp med at du ikke klarer å bestemme deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler om å gi alt og bevise at du er en person som er målrettet og som bør investeres i. Den ambisiøse og veldig målrettede Steinbukkene kan snu motgang til suksess gjennom ren utholdenhet.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne fredagen handler om å prøve å resonnere med folk som er veldig dårlig til å lytte til andre enn seg selv. Du kan være veldig diplomatisk og responsiv når du trenger det, men disse personene kan trenge en fast hånd til å styre inn på rett spor.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en energigivende og morsom fredag ​​som dreier seg om vennskap, humor og om å oppmuntre hverandre. Du har en evne til å få folk rundt deg til å ha det bra, og det er et talentet som kommer godt med i dag. Du genererer varme rundt deg.

Powered by Labrador CMS