Dagens horoskop: Fredag 4. februar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du liker å lede, men i dag bør du la noen andre lede og ta plass. Det handler om en kollega eller en venn som er ganske sjenert, men som har utrolig mye kunnskap å dele. Det beste du kan gjøre er å oppmuntre denne personen.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Det er fredag ​​i dag, og som vanlig er du i litt bedre humør når det er fredag. Du har også lagt planer for denne dagen. Det kan være fredagskos hjemme eller å møte venner, uansett gleder du deg mye til i kveld.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du kan være veldig foranderlig noen ganger, og det viser du i dag. En kollega tror de vet hvor de har deg, men når det kommer til stykket, så har du helt ombestemmer deg. Dette handler mest om at du vil være sikker på at du tar den riktige avgjørelsen, men det krever at du har nok fakta å gå på.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du kan være ganske dømmende til tider, og det er du i dag. Du dømmer en uhørt person slik du egentlig liker. Det beste du kan gjøre er å la vennen din snakke, men når du først har bestemt deg, er det det vanskelig å nå inn til deg.

Løven 23 / 7-22 / 8

Dagen blir et eventyr. Det kan være at det skjer mye på jobben eller at du har et ekte eventyr planlagt. Hvis det er én du kan finne på en alpetopp eller på havbunnen, er det det det er definitivt en løve. Hvis du jobber i dag, utfordres både intelligensen og fysikken din.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Denne dagen handler egentlig mest om at du vil at kvelden skal komme så fort som mulig. Alle morsomme aktiviteter er planlagt til etter klokken seks, så inntil da er dagen stort sett en transportrute. Det ligger en advarsel i ditt horoskop på at du ikke føler deg helt hundre. Vær oppmerksom på kroppens signaler og tilpass hvis du blir verre.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I dag ​​er du ute så mye du kan. Du liker både å jobbe og trene utendørs, men du får sjelden sjansen. Kanskje du har fri eller jobber hjemme i dag, og har derfor større mulighet til å bestemme over dine aktiviteter og din tid.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du blir frustrert over en person som stadig skaper problemer ved å være uoppmerksom. Du har mange ganger før påpekt dette for vedkommende, men det ligger ikke direkte i deres natur å lytte til noen andre enn seg selv.

Skytten 22 / 11-21 / 12

På fredag ​​klarer du å legge sammen to og to, og gjøre det til tre. Dette skaper problemer som gjør at du henger etter på jobb. Feilen du gjør er egentlig veldig lett å rette, men du må følge nøye med og oppdag det i tide. Kvelden handler om kjærlighet.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag føler du deg litt bedre og det er en sjanse for at du til og med bestemmer deg for å møte venner eller delta på en aktivitet med familien. Vær snill mot deg selv og fortsett å lytte til kroppen din. Når den sier ifra, er det på tide å ta en pause.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Dagen blir ganske monoton og innebærer mer kontorarbeid eller møter enn du ønsker å delta på. Problemet ditt er at du har presset deg selv inn i et hjørne. Du har gjort deg selv til en som alle stoler på, og da er det naturlig at det er det deg de henvender seg til for å få råd.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

I dag er du i skikkelig godt humør. Du skal feire en veldig spesiell person og du har forberedt denne feiringen nøye. Uansett hva du planlegger, blir både dagen og kvelden minneverdig.

Powered by Labrador CMS