Dagens horoskop: Fredag 29. april

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Fredagen ​​handler om å gjøre ferdig ting og ikke starte nye prosjekter. Det kommer til å bli en bra dag som går fort. Denne dagen er også veldig sosial og morsom. Du liker å henge med både nære venner og med kollegene dine.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Fredagen ​​blir en ganske rolig dag hvor du gjør en ting om gangen. Du synes det er greit å unngå stress, samtidig som du innser at du har litt problemer med å planlegge. Det er en risiko for at du må jobbe overtid i dag, selv om det ikke varer så lenge. Kvelden byr på god mat og underholdning.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er veldig raus i komplimentene dine i dag og det gjør at mange liker deg litt ekstra godt. Du sprer varme og sjarm rundt deg. I løpet av dagen klarer du å endre på noe som er planlagt i lang tid. Du har innsett at du tenkte feil da du planla denne aktiviteten.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du er litt gretten mot en person som hele tiden prøver å gjøre deg glad. Det er på en måte deres konstante søken etter bekreftelse som irriterer deg. Kvelden handler om fest og venner. Du nyter å være sosial, møte nye mennesker og knytte verdifulle kontakter.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det er noe som venter i tegnet ditt akkurat nå. Det er litt som om du tror ting er for godt til å være sant og derfor venter du bare på at tilbakeslaget skal komme. Noen ganger er du bare heldig og akkurat nå flyter det meste bra i livet ditt.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I dag er det bare å prøve å slappe av og nyte dagen, enten du jobber eller har fri. Det blir en god og berikende dag som kan inneholde en liten flørt. Er du singel er du ekstra mottakelig for invitasjoner. I løpet av kvelden er du uvanlig sosial.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I dag ​​prøver du å finne en måte å formidle følelsene dine på. Akkurat nå føler du sterkt både for arbeidet ditt og for din livssituasjon generelt. Du ønsker å vise hvor mye menneskene i livet ditt betyr for deg.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Dagen handler om å ha tunga rett i munnen og om å kunne prioritere rett. Nylig har du kjent på et tidspress og det er hovedsakelig fordi du periodevis er litt dårlig til å planlegge langsiktig. Kvelden blir fantastisk og glamorøs.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du ser muligheter der alle andre ser problemer og det vil være din store hjelp i dag. Du tar deg gjennom mange forskjellige vanskelige situasjoner takket være din positive holdning og din evne til å tenke problemløsning.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Denne dagen har du lengtet lenge etter. Den inneholder alle elementene du ønsker fra sosiale fellesskap for moro, spontanitet og litt flørt. Det blir en minnerik dag som byr på det lille ekstra av alt og en deilig, men litt sen kveld.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du dveler ved et løfte som er gitt deg av en kollega. Håpet ditt er at denne personen vil huske det du snakket om uten at du trenger å minne på det. Fredagen ​​handler også om frisk luft, fellesskap, å slappe av og være i nuet.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Fredagen blir en innholdsrik og intens dag hvor du gjør mange morsomme aktiviteter, men hvor du også forventes å takle noen kjedelige rutineoppgaver. I løpet av dagen får du et hyggelig kompliment fra en kollega. Kvelden handler om en intim samtale.

Powered by Labrador CMS