Dagens Horoskop: Fredag 27. August

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har en mulighet til å skape forandring i rutinene dine, og du burde akseptere denne utfordringen ettersom den vil være bra for deg. Væren pleier ofte å like nye ting, men blir fort lei, så det er viktig at du setter deg mål du kan jobbe mot.

Tyren 20/4-20/5

Du er lei av unnskyldninger fra mennesker som ikke vet hvordan man skal prioritere. Du vet at kollegaen din gjør sitt beste, men samtidig legger personen opp arbeidet sitt helt feil, og det resulterer i unødvendig stress og mer jobb for deg på sikt. Ellers er det en herlig og morsom fredag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å komme igang med en del prosjekter du vil begynne med. Det føles litt merkelig ettersom tvillingene sjeldent sliter med den type ting, men akkurat nå setter jordens influens en stopper for effektiviteten din. Du er nødt til å tvinge deg selv til å begynne.

Krepsen 21/6-22/7

Du skjemmer deg selv bort denne fredagen. Det kan være en lang lunsj med kollegaer, litt sladder mellom venner eller bare en avslappende kveld med de nærmeste. I dag unner du deg også noe du har hatt lyst på lenge.

Løven 23/7-22/8

Fredagen handler om å beholde fokus helt til det er på tide å dra hjem. Om du har fri til helgen så vandrer tankene dine til andre ting enn arbeidet. En kollega har en vanskelig oppgave foran seg og kan ha behov for veiledning fra deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du kan av og til komme med litt skarpe kommentarer når det kommer til en kollega du ikke liker. Du prøver å oppføre deg profesjonelt, men personen krysser ofte grensen selv og da har du vanskelig for å skjule irritasjonen din. Kvelden handler om å skaffe seg kontakter.

Vekten 23/9-22/10

Gjennom fredagen prøver du kun å få tiden til å gå. Det er noe du gleder til denne helgen, og du er klar for å komme igang. En kollega mener du er ufokusert og er ganske skarp i kommentarene sine. Kvelden handler om en opplevelse utenom det vanlige.

Skorpionen 23/10-21/11

Du bekymrer deg litt vel mye over hva en person mener om deg. Det er absolutt bra om personen respekterer deg, men samtidig er det deres problem om de ikke kan se hvilke kvaliteter du har. Kvelden blir sen, men rolig.

Skytten 22/11-21/12

Du skryter litt over noe du er stolt over og en kollega synes det er unødvendig. Ignorer det. Det er sjelden du føler deg så fornøyd med en presentasjon som du gjør i dag, og da skal du også få snakke om det. I løpet av kvelden møter du en venn som har en del uventede nyheter.

Steinbukken 22/12-19/1

Du kjemper i dag, og føler at alt det harde arbeidet ditt gir resultater. Du blir presset til det ytterste, men som steinbukk liker du denne type tøffe utfordringer. På kvelden velger du å feire noe morsomt som skjedde i løpet av dagen. Du får også høre at en konkurrent rotet det skikkelig til i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Gjennom fredagen vil du få tiden til å gå, ettersom du ikke lykkes med å jobbe like effektivt som du skulle ønske. Du har ikke samvittighet til å fullstendig ignorere oppgavene dine selv om de bare blir halvveis gjennomført. Kvelden handler om god mat og trivelige samtaler.

Fiskene 19/2-20/3

Du er fornøyd med hvordan du presterer i dag og det er bra. Ignorer hva andre sier og fokuser på deg selv og dine mål istedenfor. I løpet av dagen får du høre om en slektning eller venn som har gjort det usedvanlig bra. Du blir glad på deres vegne.

Powered by Labrador CMS