horoskop

Dagens horoskop: Fredag 2. desember

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Akkurat nå er du unnvikende bare for å unngå å bruke tid med en person som går deg på nervene. Du vet at du bør være ærlig med vedkommende og si at dere har ingenting til felles, men du takler ikke slike konflikter i dag.

Tyren 20/4-20/5

I dag er du eventyrlysten og ivrig etter å se nye ting. Det blir en uvanlig aktiv dag hvor du lar andre bestemme og du bare henger med og nyter. Du synes det er en viss glede i å slippe å ta en avgjørelse uansett om det gjelder aktiviteter eller en middag.

Tvillingene 21/5-6/20

Du synes det er vanskelig å stole på en person som har vist seg å være uærlig tidligere. Selv om du vil tro

på den hen sier, er det likevel en torn av mistanke igjen i hjertet ditt. Det er ingenting hen kan si eller gjøre akkurat nå for å endre hvordan du føler deg. Bare tiden kan lege dette såret.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt sladrete i dag, men du kan ikke la være, det er for gode ting som du har hørt til å tie om. Du er ikke veldig stolt av oppførselen din, samtidig som er du ærlig med deg selv. Du liker å sladre, bare godta det.

Løven 23/7-22/8

I løpet av denne fredagen har du mange planer både på og utenfor jobben. Spørsmålet er om ikke ambisjonene dine er satt litt høyt. Du må omprioritere og ta igjen det viktigste på den lange listen din. Kvelden byr på ren magi.

Jomfruen 23/8-9/22

Du kan være veldig saklig, men du kan også være ganske vag i din måte å uttrykke deg på, og det er du i dag. Det handler om at du egentlig ikke vet hva du snakker om og da blir du litt vag. Kvelden byr på en fantastisk opplevelse.

Vekten 23/9-22/10

Akkurat nå er du veldig sliten. Det er en kombinasjon av mørket og årstiden som gjør at du ikke vil eller kan engasjere deg i fritiden. Dette kan bli en ond spiral. Hvis du begynner å være fysisk aktiv, vil du gi deg selv mer energi til å takle hverdagen.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en interessant fredag ​​hvor en ganske ukjent person kommer inn og tar over hele spillefeltet. Du liker ikke å bli parkert, spesielt ikke tidlig på morgenen. Kampviljen din våkner til live, noe denne personen får smake på i dag.

Skytten 22/11-21/12

Du utsetter alt det kjedelige til mandag. Du verken kan eller vil gjøre mer enn nødvendig denne fredagen. Du tok helgen allerede da du sto opp av sengen denne morgenen og det er i den ånden du har tenkt til å fortsette hele dagen. Kvelden handler om menneskelige møter.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en magisk fredag ​​som byr på både nye opplevelser, latter og varme. Du nyter ditt selskap og å kunne slappe av totalt. På dagtid møter du spennende mennesker i herlige miljøer.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kan si nei, men da blir det bare verre og du vet det. Det er derfor du går med på en forespørsel fra en ung slektning selv om du er litt skeptisk. Det viser seg å være en klok avgjørelse, og dagen vil bli mye morsommere enn du kunne ha forutsett.

Fiskene 19/2-20/3

Du er i strålende godt humør denne fredagen. Mye handler om at alt går din vei, men også om de fantastiske menneskene som er i livet ditt og som støtter deg i hver avgjørelse du tar. Kvelden kan by på romantikk og masse god mat.

Powered by Labrador CMS