Dagens horoskop: Fredag 19. august

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

På fredagen ​​drar du en diskusjon litt for langt. Væren elsker å krangle og skape debatt, men noen ganger går det fra vennlig uenighet til noe dypere og det er det som skjer i dag. Slapp av mens du fortsatt kan.

Tyren 20/4-20/5

Det er fredag ​​og det vil gjøre denne dagen til en av de beste på lenge. Du nyter virkelig fra morgen til kveld. Det er humor, eventyrlyst og et ønske om å skape noe med hendene. Kvelden står om god mat og moro.

Tvillingene 5/21-6/20

I dag sparker du fra deg. Det har vært spenning mellom deg og en kollega, men nå tar vedkommende dette til et nytt nivå ved å snakke om deg bak ryggen din. Som er det er vanskelig å holde på hemmeligheter på en arbeidsplass og vedkommendes handlinger når dine ører ganske fort.

Krepsen 21/6-22/7

Du får en mistanke bekreftet i dag, men det demper ikke humøret, det gjør nesten det motsatte i stedet. Å få en melding løfter deg opp. Nå kan du sette deg nye mål og begynne å fokusere fremover i stedet for å gå rundt og gruble. Kvelden blir toppen.

Løven 23/7-22/8

Du er ganske forutsigbar akkurat nå, og du hater det. Løven liker å omgi seg med mystikk, men akkurat nå kan omgivelsene dine lese følelsene dine lett fordi du har vanskelig for å skjule dem. I dag jobber du med å holde masken i en ganske pinlig situasjon.

Jomfruen 23/8-9/22

Du famler etter noen konkrete fakta i den enorme haugen av teorier og antakelser. Det er ikke lett å skille mellom sant og usant akkurat nå, så det ville vært fint å ha litt svart-hvitt fakta å falle tilbake på. Ellers en hyggelig dag.

Vekten 23/9-22/10

Du tør å ta den helt ut denne fredagen og det synes du er gøy. Det er ikke ofte du er så vågal og frisinnet som du er akkurat nå. Du lever ut artisten i deg til maks. Kvelden blir intellektuelt interessant, men alt for sen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du sikksakker deg gjennom en labyrint av problemer denne fredagen og du lykkes med å avverge det meste du møter. Din evne til å tilpasse deg forholdene som eksisterer er legendariske, og det er det som redder deg i dag.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om familie og hjemmekos. Hvis du jobber, prøver du å gå litt tidligere. Uansett om fredag ​​betyr taco foran TV-en eller fine dining med mange retter og noe godt å drikke, skal du sørge for å nyte kvelden til det fulle.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir litt trist, men morsom og annerledes. Det ser ut til at du bytter gruppe eller kolleger på mandag, så nå jobber du en siste vakt med dine gamle venner. Selv om dere fortsatt vil se hverandre mye, blir det ikke helt det samme.

Vannmannen 20/1-18/2

Du sier opp et oppdrag som sjefen din har forsøkt å presse på deg i lang tid. Du vet at denne personen ikke har noen sans for hva som er en for stor arbeidsmengde. Ellers en morsom dag som byr på en annerledes opplevelse.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir rolig og du kan fullføre oppgavene dine i tide eller kanskje til og med litt tidligere. Du har alltid vært opptatt av å feire helgen, og i dag får du sjansen til det med flere av dine nærmeste venner. En riktig god fredag ​​med andre ord.

Powered by Labrador CMS