Dagens horoskop: Fredag 14. oktober

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir bra, om enn litt stressende. Du har mye å ta igjen og det er viktig at du har et klart bilde av hvordan du vil planlegge dagen. Kvelden handler om vennskap, kjærlighet, men også om mennesker du ønsker å bygge et forhold til.

Tyren 20/4-20/5

Du elsker fredager uansett om du har en fin helg å se frem til eller ikke. I dag har du flere forskjellige prosjekter du må ro i havn og det går enklere enn du forutså. Kvelden handler om god mat og avslapping.

Tvillingene 21/5-6/20

Du lengter etter bekreftelse fra en sjef, men denne personen er ganske gjerrig med den typen av komplimenter. Du vet at du ikke er den eneste som føler deg oversett, samtidig kan du ha større behov for oppmerksomhet enn kollegene dine.

Krepsen 21/6-22/7

Du jobber i et godt tempo i dag og det er fordi det er mye energi i horoskopet ditt. Akkurat nå flyter det meste slik du vil. Du nyter tid med gode venner, både privat og på jobb. Kvelden handler om en fest eller om å dra ut.

Løven 23/7-22/8

Du takker nei til en kveldsaktivitet i dag, som får vennene dine til å heve øyenbrynene. Det er sjelden du takker nei til en festlig kveld med vennene dine, spesielt uten å forklare deg. Din oppførsel vekker mye mistanke.

Jomfruen 23/8-9/22

Du beveger deg i fine kretser i dag og du føler deg litt røff i kantene. Du er en hjertelig og ærlig person, men i denne gruppen er det andre egenskaper som betyr noe. Husk at det kun er en midlertidig situasjon du er i.

Vekten 23/9-22/10

Du tør å si nei selv om du vet det vil bety resultere i en konflikt mellom deg og en kollega. Denne personen er vant til å få det de vil, og viker ikke unna å kjempe for sine meninger. Selv unngår du som regel den slags konflikter, men ikke i dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er mye å tenke på denne fredagen. Hovedsakelig handler det om et valg som kan være relatert til boligen din. Du tenker på en endring, men det vil koste penger og akkurat nå er du ganske reservert når det gjelder utgifter.

Skytten 22/11-21/12

Du leter etter informasjon om en kollega i dag, men det er overraskende lite sladder å finne. Når det er så stille rundt en person, blir du mistenksom og i dette tilfellet kan mistanken din være berettiget. Følg instinktene dine.

Steinbukken 22/12-19/1

Det går litt sakte i dag. Det er som om du har blitt tappet for nesten all energi. Du orker ikke fullt så mye som du vanligvis gjør om dagen. På ettermiddagen derimot har du fått ladet opp mye energi og du kan virkelig prestere på topp.

Vannmannen 20/1-18/2

Du satser alt på ett kort akkurat nå, og det gjør at du faktisk lykkes bedre enn du vanligvis gjør. Ved å gi alt og ikke holde noe tilbake, slipper du løs noe inni deg deg selv som lenge har vært skjult. Kvelden blir fin, men ganske sen.

Fiskene 19/2-20/3

Du fisker etter ros i dag og det er slett ikke sikkert du får den positive kritikken som du leter etter. Det du synes er en god innsats, mener sjefen din bare er en middelmådig ytelse. Ikke bli for skuffet, du vet selv hva du har oppnådd.

Powered by Labrador CMS