Dagens Horoskop torsdag 7. april

Slik blir din torsdag!

Publisert Sist oppdatert

Dagens Horoskop torsdag 7. april

Les også: Slik blir april for deg og ditt stjernetegn!

Væren 21/3-19/4

Du er blitt nysgjerrig på en bekjent. Denne personen har trigget din interesse den siste tiden og du gjør ditt beste for å få vite mer om denne personen. Det er ikke så lett som du hadde håpet på, for hen er veldig hemmelighetsfull av seg. I dag faller dog en verdifull brikke i puslespillet på plass.

Tyren 20/4-20/5

Du trekker deg unna når det begynner å storme rundt deg. Du har hverken tid eller lyst til å ta denne typen konflikter nå. Istedet fokuserer du på jobb og mennesker som gir deg energi. Du har det best når du unngår denne typen drama.

Tvillingene 21/5-20/6

Du får en del verdifull informasjon i dag og det kan gi deg fordeler framover. Det som er viktig er at du vet hvordan du skal kunne få mest mulig ut av disse tipsene du får. Kvelden handler om en invitasjon, og det er mulig du må gjøre om på planene dine.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes en del drama i livet ditt akkurat nå, men du velger som vanlig å sope alle problemer under matta. For deg tar det mye fokus fra jobb og det har du ikke tid til akkurat nå. Dessverre forsvinner ikke problemene dine bare fordi du tar avstand fra de. Før eller senere må du ta tak i dette.

Løven 23/7-22/8

Du ser muligheter i dag og det får deg i et strålende humør. Du liker å bane vei og du har det best når du kan fokusere på det som er gøy. I dag får du et kompliment av en kollega eller sjef. Denne personen ser en masse potensiale i deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du blir litt sur over en kommentar som en venn kommer med i dag. Den er ikke så ille, men vekker usikkerhet inni deg og derfor svir den ekstra mye. Du burde vite at denne personen ofte sier dumme ting og at det ikke er noe å henge seg opp i.

Vekten 23/9-22/10

Du tester grenser i dag, for å se om det finnes en mulighet for utvikling. Det har vært en lang periode der du ikke har fått gjort det har du villet, men nå får du sjansen til å fokusere mer på dette.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en morsom og utviklende dag der du lærer mye om deg selv og dine kolleger. Hemmeligheter avsløres og det blir mer intriger. Egentlig er det en ganske så negativ ladet stemning, men du trives med dette, ettersom det trigger dine mørkere sider.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å være ærlig. Den siste tiden har du hatt vanskeligheter med å si ting som de er. Du pleier ikke være så opptatt av hva andre mener og føler, men Månens posisjon gjør deg mer emosjonell enn vanlig.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen handler om en personlig utfordring. Til å begynne med kan det oppleves som vanskelig, men etterhvert vil det gå opp for deg at du har et naturtalent når det kommer til denne typen aktiviteter. Det blir en morsom og veldig givende dag, og en koselig og familiær kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Du får sjeldent sjansen til å være så kreativ som du er i dag. Du har en masse ideer og du har mennesker rundt deg som elsker det du gjør. Det er gøy å treffe personer som forstår hvordan du tenker og som kan spinne videre på dine visjoner.

Fiskene 19/2-20/3

Torsdagen handler om å være bestemt og å ikke tvile. Det blir en forholdsvis rolig dag der fokuset ligger på å gjøre få ting bra, heller enn å være overdrevent produktiv. I dag møter du en ny kollega som tar deg med storm. Hen har en utrolig fin karisma.

Powered by Labrador CMS