Dagens Horoskop: Torsdag 2. Juni

Slik blir din dag!

Publisert Sist oppdatert

Les også: Slik blir juni for deg og ditt stjernetegn

Væren 21/3-19/4

Denne torsdagen prøver du å få samme relasjon til din nye kollega, som du hadde til din gamle. Du prøver alt fra lett sjarm og intelligens til til humor, men han/hun er ganske vanskelig å få grep om. Dette er en person det kommer til å ta tid å lære å kjenne.

Tyren 20/4-20/5

I dag har du en del å gjøre og det er vanskelig å komme ifra i tide. Du har ingen problemer med å jobbe overtid når det er viktige ting du må gjennomføre, men i dag irriterer det deg at du må bli igjen bare for hverdagslige ting. Kvelden blir morsom og byr på nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag har du en del ting du vil rekke og du sørger for å jobbe så fort og effektivt som du kan. Problemene dine er at du samarbeider med en person som ikke føler samme press som deg og derfor ikke anstrenger seg like mye for å øke tempoet. Denne personens oppførsel kan lede til en konflikt.

Krepsen 21/6-22/7

Du er i et strålende humør denne dagen. Livet ditt er på vei inn i en ny retning og det betyr at du avslutter noe de nærmeste dagene. Det er noe vemodig over denne uka, men det meste handler om glede og en nysgjerrighet på det nye som kommer.

Løven 23/7-22/8

Akkurat nå kan humøret ditt variere noe voldsomt. Det ene sekundet er du i glitrende humør og stråler, mens du i neste sekund blir deppa over de minste ting. Pluto har en påvirkning på tegnet ditt, noe som gjør at temperamentet ditt skifter. For deg er det viktig å kjenne igjen tegnene og ta litt avstand om du har behov for det.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne torsdagen presenterer du et prosjekt som er veldig viktig for deg. Du vet at det finnes personer som ikke alltid liker dine ideer, men du er fast bestemt på å ikke vike, selv om du får kritikk. Innstillingen din er beundringsverdig.

Vekten 23/9-22/10

Denne morgenen kan det oppstå visse forsinkelser som kommer til å påvirke jobben din i løpet av dagen. Om du vil unngå å få problemer, bør du være ute i god tid til både jobb og de møtene du har planlagt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har vanskelig for å stole på visse personer, men du kan være en flink skuespiller når du vil og sette opp en ganske så nøytral fasade, selv om du føler noe helt annet på innsiden. I dag kommer dine teatralske talenter i bruk.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes liv og aktivitet i tegnet ditt i dag. Du nyter dagen og selv ikke et lite tilbakeslag kan få deg i dårlig humør. På en eller annen måte ser dagen ut til å handle om deg og du får være stjerne for dagen.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne torsdagen er du nervøs for noe som kommer til å skje de nærmeste ukene. Du vet ikke helt hvorfor du føler på på dette stresset, men du vet at det for det meste handler om forventinger. I dag får du svar fra en person når det gjelder en date eller en fest av noe slag.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en annerledes og morsom dag der du får se og oppleve nye ting. Det handler både om jobb og en hobby. I dag tester du dine grenser når det kommer til fordommer og forutinntatte meninger.

Fiskene 19/2-20/3

I dag har du mye å gjøre og tiden går fort. Du forbereder noe for å overraske en venn eller slektning. Det handler like mye om å vise omtanke, som at du føler et ansvar for at denne personen har det bra. Rettferdighet er viktig for deg!

Powered by Labrador CMS