Dagens Horoskop lørdag 4. juni

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Slik blir juni for deg og ditt stjernetegn

Væren 21/3-19/4

Det finnes en ro og en sikkerhet over denne dagen. Du nyter å hvile og å omgås med familien. Du har en del aktiviteter planlagt i løpet av ettermiddagen, men det ser ut til å dreie seg om shopping eller en hobby av noe slag.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen starter tidlig og går fort. Du har mye du vil rekke denne dagen og det gjør du også, om du bare planlegger litt. Ettermiddagen handler om en ung slektning. Det blir en koselig dag og en passe sen kveld.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er med en person du ikke har sett på lenge. Det blir en koselig og deilig dag, og tiden går så altfor fort. Du innser at du virkelig har savnet denne personen og at du vil se han/hun litt oftere.

Krepsen 21/6-22/7

I dag har du behov for å få sove ut om humøret ditt skal være på topp hele dagen. Dersom du blir vekket for tidlig, kommer det til å merkes på oppførselen din resten av dagen. Om dette blir en bra eller dårlig dag, avhenger litt av hvordan den starter.

Løven 23/7-22/8

I dag prøver du å dra en hemmelighet ut av en venn. Løven er kjent for sin nysgjerrighet og du klarer ikke la ting ligge før du vet. Husk at visse hemmeligheter kan bli tunge å bære når man vel får vite de, og at du aldri kan ta tilbake noe som er blitt sagt.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne lørdagen prøver du å dra i gang mindre prosjekter hjemme. For deg er det viktig at din trygge havn i verden, også er en harmonisk plass der du kan nyte og ta det med ro. I dag har du gode muligheter for å gjøre et skikkelig kupp.

Vekten 23/9-22/10

Du har masse herlig energi i horoskopet ditt i dag. Lørdagen passer derfor bra til alt som har med fysisk aktivitet å gjøre. Kvelden handler om venner. Du treffer gjerne mange mennesker akkurat nå og du trives i miljøer der det er liv og røre.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne lørdagen prøver du å ordne opp i en konflikt. Du begynner å innse at denne krangelen bygger på en del misforståelser fra begge parter. En annen ting du innser i dag, er at en person alltid må være den voksne i dette selskapet og ta det første skrittet mot en forsoning.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig dag og det har du virkelig behov for. Om du er i et forhold, kan det finnes en avstand mellom deg og din partner. Det føles som om dere har vokst i ulike retninger den siste tiden. Du står ovenfor et veiskille, skal du jobbe med forholdet eller er det på tide å gå videre?

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen handler om å trene, hvile, fikse og nyte livet. Du er kanskje ikke så sosialt aktiv denne lørdagen, men du kan klemme inn en middag eller en lunsj når en venn fra fortiden tar kontakt med deg for å få råd.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er trøttere enn du er villig til å innrømme denne lørdagen og det er ikke sikkert du orker å engasjere deg i alt du hadde planlagt å gjøre i dag. Kanskje burde du prioritere litt annerledes og bare ta det med ro. Vær ikke altfor ambisiøs.

Fiskene 19/2-20/3

Du er i tvil om du skal kontakte en viss person. Du lengter virkelig etter å skrive til denne personen og høre stemmen hans/hennes, samtidig er du redd for hvilke følelser dette kommer til å vekke, ikke bare for deg men også hos denne personen.

Powered by Labrador CMS