Dagens Horoskop Fredag 8. april

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å komme opp med gode grunner til hvorfor du ikke bør si hva du føler. Du er redd for å bli avvist, men på den andre siden, er det ikke verre å ikke vite? Du pleier ikke være så hårsår når det kommer til relasjoner.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir en stressende, men allikevel tilfredstillende dag. Du har mye å gjøre og tiden går som vanlig fort. I dag får du høre nyheter som gjør deg både glad og overrasket på en og samme tid. Kvelden handler om deg og om hva du vil gjøre.

Tvillingene 21/5-20/6

Du utfordrer deg selv i dag, noe som er en bra ting. Den siste tiden har du blitt ganske så bekvem med rutinene dine og du unngår gjerne å gå ut av din komfortsone. I dag tvinges du med å prøve nye måter å tenke på. Kvelden blir sosial og morsom.

Krepsen 21/6-22/7

Akkurat nå tenker du mye på en person du savner utrolig mye. Du traff denne personen nylig og det var en koselig kveld som vekket mange minner. Dessverre vet du ikke hvordan du skal kunne fortsette denne relasjonen. Det finnes ingen naturlig forbindelse mellom dere, så om dere vil sees må du ta initiativ.

Løven 23/7-22/8

Det blir en morsom og kreativ fredag som handler om å tenke litt utenfor boksen. Du har så mange ulike muligheter for å utvikle dine ideer at det iblant blir mer hemmende enn inspirerende. Kvelden handler om å være tro mot seg selv.

Jomfruen 23/8-22/9

Du gjør det veldig bra akkurat nå, men du kan nok oppleve at kolleger blir litt misunnelige på din framgang og dine evner til å se muligheter andre ikke ser. Bry deg ikke om dette og nyt de gode resultatene, det har du fortjent. Kvelden kan by på en overraskelse.

Vekten 23/9-22/10

Du er inne i en god flyt, både privat og på jobb. Men det er bare å nyte denne tiden mens du kan, for den varer ikke for evig. I løpet av kvelden møter du en person som har stor innflytelse på deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir lett frustrert når ting ikke går som du hadde tenkt, og det er akkurat det som skjer i dag. Du har jobbet lenge med et prosjekt, men i siste minutt blir ideene dine vraket og du har ingen sjans til å komme opp med nye. Kvelden handler om å slikke dine sår.

Skytten 22/11-21/12

Du får høre at en venn har vært på besøk, uten å høre av seg til deg og det gjør deg dypt skuffet. Du ville gjerne treffe denne personen, om ikke annet for å vise alt det du har på gang akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er fokuset på et event som kommer til å skje denne helgen. Du har ingen høye krav til deg selv, men går inn for å ha det gøy og treffe venner. Det du er litt urolig for, kan ha med maten å gjøre, men du løser problemet overraskende lett.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er det mye du skal rekke å gjøre, og det gjelder å holde tempoet oppe hele dagen. Fredagen handler om en reise og om å utforske nye omgivelser. Det blir en begivenhetsrik dag og en tidlig kveld.

Fiskene 19/2-20/3

I dag handler mye om dine evner til å lese andre mennesker. Du havner i en situasjon du ikke er bekvem med, og du må finne en måte å ta deg av situasjonen på uten at din uro merkes. Her kommer din evne til å snakke og håndtere fremmede godt med.

Powered by Labrador CMS