Dagens craving: Nett fra Sporty & Rich

Foto: Instagram @emilisindlev / produsenten

I dag vil vi ha matvarene våre i dette nettet!

Publisert Sist oppdatert

Forrige uke cravet vi flere produkter som gir oss vårglød, som blant annet en ansiktsmist og en glow-stick som er perfekt å ha med seg i vesken denne sesongen, og en nydelig, sommerlig kjole fra Ganni.

Denne uken vil vi tenke enda litt «grønnere», også bokstavelig talt. I dag craver vi dette grønne og populære bomullsnettet fra Sporty & Rich. Hvor delikat er det ikke å ha matvarene i denne når vi handler på butikken?

Foto: Instagram @emilisindlev

Dagens craving: Nett fra Sporty & Rich

Det er jo faktisk «freshere» å pakke ned matvarene i et kult nett, istedenfor en kjip plastikkpose – og det viktigste er jo at det også er mer miljøvennlig! Det kan forhåpentligvis gi litt ekstra motivasjon til å handle frukt og grønt, for eksempel til denne grønne salaten. Små gleder i hverdagen.

Et nett er ikke bare praktisk å ha matvarer i, men det er også perfekt å bruke som en hverdagsveske, både på jobb og på trening. Den er også optimal å ha med seg i parken eller på stranden en varm sommerdag med alt det nødvendige. Vi kan nesten ikke vente til tiden er inne for det, å style nettet til en hvit kjole som flagrer i varm vind, sandaler og solbriller.

Denne vesken passer til det aller meste – det gjør at vi bare craver den enda mer!

Nett fra Sporty & Rich/Moniker, kr 999.

Powered by Labrador CMS