Dagens craving: Sleepers

Foto: Sleepers

Ingen sommer uten Sleepers!

Publisert Sist oppdatert

Sleepers: Denne sommeren styler vi både badetøy, lindress og sommerkjoler med naturgummi.

I 2020 lanserte FWSS-gründere Nina Granerød og Frode Grønvold, Radical Broccoli-søstrene Susanne og Anette Bastviken, og skoentreprenør og agentureier, Tor Marius Engen, skomerket Sleepers. Idéen ble skapt ut av et ønske om å tilby et bedre alternativ til en av verdens mest solgte sandaler, og en felles interesse for design og miljø.

Foto: Sleepers

En solskinnshistorie

Sleepers er rett og slett plantebaserte sko laget av nedbrytbar naturgummi. Naturgummi er sevjen fra gummitreet som tappes gjennom et lite snitt i barken med en spesialkniv. Det tappes kun en begrenset mengde fra hver tre hver dag (ca 20 - 30 gram), slik at treets naturlige kretsløp ivaretas.

En ting er at naturgummi er fordelaktig fra et miljøperspektiv, fremfor syntetisk gummi som fremstilles av biprodukter fra oljeindustrien, men det er også genialt for oss som bruker det. Naturgummi puster, former seg etter foten, og er enkelt å rengjøre – vinn-vinn for både planeten og oss.

Sleepers har også samarbeidet med andre merker som deler deres grønne visjon. De har et pågående samarbeid med med norske Envelope1976, og har tidligere laget en limited edition kolleksjon med Rudolph Care. Nylig slapp de også en 90s inspirert flip flop med cool girl, Ida Broen. Les mer om det her.

Tapered Sand, 399,- (annonse)

Tapered Mellow Yellow, 399,- (annonse)

Årets sommerlook

Vi planlegger å tilbringe majoriteten av sommeren iført et par Sleepers! Det elegante og klassiske designet gjør flip flops til sandalene som passer til alt.

Så fort været tillater det vil vi style våre Sleepers med maxikjole og oversized blazer, en avslappet dress i lin, eller med en enkel slip-dress eller kaftan. Det beste av alt er at sandalene vi ønsker oss aller mest denne sommeren heller ikke koster skjorta, og derfor blir det muligens to par – sort og lavendel kanskje? Eller brune og orange? Eller kanskje hvite og gule?

Tapered Pink Sorbet, 399,-

Tapered Mint, 399,- (annonse)

Tapered Orange, 399,- (annonse)

Powered by Labrador CMS