Dagens craving: Ilia Super Serum

Foto: Produsenten, Instagram/@iliabeauty

Et «alt-i-ett»-produkt? Ja, takk!

Publisert Sist oppdatert

Ilia serum: Aller først: WOW! Sjeldent finner jeg produkter som overrasker meg såpass mye. Jeg hadde hørt mye bra om dette såkalte «super-serumet» før jeg testet det, men det er faktisk enda bedre enn hva jeg forestilte meg.

Ilia Beauty er et merke som har vært på manges radar den siste tiden – mye grunnet produktet Super Serum Skin Tint – jeg skal dra den så langt som å si at dette nærmest har blitt et kultprodukt.

Produktet er en slags hybrid mellom et «vanlig» serum og en foundation – med SPF 30-dekning! Det har alle de pleiende fordelene til et serum, samtidig som det er lett dekkende som en foundation. Og det beste av alt: du trenger ikke bruke noen andre produkter.

Foto: Instagram/@iliabeauty

Som en med ganske sensitiv og tidvis uren hud, er jeg faktisk overlykkelig over å ha funnet dette. Jeg liker at jeg kan jevne ut hudtonen min og dekke til eventuelle urenheter, uten at jeg må kline på meg en tung foundation. Plusspoeng for SPF, slik at jeg slipper å bruke solkrem i tillegg, da dette nesten utelukkende resulterer i akne-utbrudd.

Produktet påføres som et serum: Etter at jeg har renset huden om morgenen, tilfører jeg huden litt ekstra fuktighet med et annet, litt lettere serum (dette er ikke nødvendig), før jeg påfører Ilia Super Serum i hele ansiktet med fingertuppene. Serumet tilpasser seg hudtonen, så etter noen minutter er serumet helt «blendet» inn.

Resultatet er en jevn og fin hudtone, og om jeg får si det selv: med ekstra glød!

Foto: Produsenten

Ilia Super Serum Skin Tint SPF 30, kr 579 fra Fri Ren Pleie.

Powered by Labrador CMS