Dagens Craving: Flawless Finish Foundation

Flawless finish? Ja, takk!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Elizabeth Arden.

Kan letingen etter den rette være forbi? Det kan se sånn ut.

Og nei, vi snakker ikke om den store kjærligheten. Dette handler om noe langt mer komplisert – vi snakker om foundation.

Vår perfekte foundation blender inn i huden og får frem en naturlig glød, samtidig som den dekker det vi ønsker. Den er pleiende mot huden, slik at kveldsrutinen kan handle mer om optimalisering enn "førstehjelp".

Flawless Finish

Vi ble mildt sagt gira da vi fikk teste Elizabeth Ardens Flawless Finish Skincaring Foundation, og den smeltet inn i huden som en perfekt glasur. Ikke minst lever den opp til navnet sitt og skaper nettopp en flawless finish!

Flawless Finish Skincaring Foundation, 460 ,-

Den gir en lett dekk, men er samtidig enkel å "bygge", dersom du ønsker mer dekk på visse områder. Vi har testet den både som foundation og contour, og den funker like godt til begge deler.

Den inneholder også hyaluronsyre, som mange sikkert kjenner som en superingrediens når det kommer til fukt. I tillegg inneholder den Vitamin C og E som bidrar til å berolige huden. Den er også tilgjengelig i hele 25 ulike shades, slik at du kan finne den som passer deg best.

Dersom du synes det er vanskelig å finne riktig farge, eller bare rett og slett vil få et enda bedre resultat med foundation kan du lese vår Foundation Guide her!

Hemmeligheten bak en flawless look handler om en god base, og veien til en god base går gjennom hudpleie. Vi har også testet Flawless Start primer fra Elizabeth Arden, og den gjorde virkelig stor forskjell på resultatet. Hvem ønsker vel ikke en flawless start på dagen (og makeupen)?

Flawless Finish Foundation finner du her!

Powered by Labrador CMS