Ukens ønskeliste

Foto: Produsentene

Denne uken har vi blant annet shorts fra Custommade, sko fra Manolo Blahnik og silkeskjerf fra Gucci på ønskelisten!

Publisert Sist oppdatert

"Ukens ønskeliste" er i det rosa hjørnet denne uken! Og for ikke å glemme den lekre høst- og vinterkolleksjonen til Jacquemus for 2021, er vi så glad for at denne favorittfargen blir med oss videre i 2021 og inn i 2022.

Mange har kanskje startet ferien, mens andre kanskje har noen uker igjen på jobb. I ukens ønskeliste har vi samlet både hverdags- og ferieantrekk vi gleder oss til å bruke denne sesongen.

Ukens ønskeliste

Som dere vet har vi dilla på freshe sommerfarger om dagen og denne uken vil vi style en lekker, rosemønstrete shorts fra Custommade med en linskjorte, et silkeskjerf fra Gucci i håret eller i halsen og snøresandaler fra Porte & Paire. Shortser denne sesongen er så allsidig og kan styles til både pene bluser, men også enkle T-skjorter for ulike uttrykk. Pynt det opp med både ballerinas og pumps og ned med flip-flops eller sneakers.

Hvite sommerkjoler går aldri av moten og denne uken vil vi style en løs, hvit kjole til et par ferskenfargede mules fra Manolo Blahnik og oransje neglelakk – vi elsker freshe farger på neglene i sommersesongen.

Vi har funnet den kuleste (og fresheste) jumpsuiten fra Baum und Pferdgarten og den vil vi style til flip-flops og veske fra Stella McCartney.

Sjekk ut "Helgens ønskeliste" for flere tips til garderoben!

Silkeskjerf fra Gucci/Net-a-porter, kr 4315.

Skjorte i linmiks fra H&M, kr 249 (annonse).

Shorts fra Custommade, kr 3426.

Snøresandaler fra Porte & Paire/Net-a-porter, kr 2439.

Kjole fra Sandro Paris, kr 3172.

Sko fra Manolo Blahnik/Vincci, kr 7300.

Neglelakk fra Essie/Lyko, kr 85.

Jumpsuit fra Baum und Pferdgarten, kr 1439.

Veske fra Stella McCartney, kr 8317.

Powered by Labrador CMS