Her er drømmedestinasjonene du reiser til i vinter

Hit vil vi dra NÅ!

Publisert Sist oppdatert

Annonse

Drømmer du om å reise fra snø og kulde i vinter, og heller meske deg på en supermyk sandstrand, med deilig solskinn, krystallklart vann og en frostet drink (eller tre) i hånda?

Her har vi samlet tre paradisiske hot spot-steder verdt å ta turen til. Det er i hvert fall vår plan …

Cozumel, Mexico

En skikkelig meksikansk øyperle er Cozumel, som garanterer deg den ultimate paradisferien. Her kan du slække på kritthvite strender, spise god mat og shoppe til en billig penge.

Cozumel er spesielt kjent for de fantastiske fargene på havet som omkranser øya. Stedet er først og fremst kjent for perfekte dykke- og snorklemuligheter, og anses som et av de fremste stedene i verden for nettopp det. Her finner du mange små og eventyrlige korallrev, der du kan møte på alt fra havskilpadder til papegøyefisk.

At det er det karibiske klimaet som gjelder året rundt er heller ikke et minus. Lei en sykkel eller moped for å komme deg rundt på øya. Det er ikke dyrt, og gir deg mulighet til å se alt stedet har å by på, på en annen og mer spenstig måte.

Ta gjerne turen til hovedstaden San Miguel, som ligger på vestsiden av øya, og er en liten by flust med små restauranter og butikker.

Cruise til Harvest Caye, Belize

I den sørlige delen av Belize, rett utenfor fastlandet, ligger øya Harvest Caye, som nå til dags anses for å være en skikkelig hot destinasjon i Det karibiske hav.

På Harvest Caye Port finner du en ultralang og deilig strand med lounge-stoler plassert tett i tett (det samme kan sies om palmene) og et gigantisk svømmebasseng med en egen bar og restaurant.

Øya tilbyr også en fantastisk naturpark med tropiske vibber, strandvillaer du kan leie til en overkommelig penge og fantastiske shoppingmuligheter.

Ta turen innom Blue Morpho Butterfly Sanctuary, en park med hundrevis av ulike vakre sommerfuglarter som flakser rundt i et glasshus. Snorke i det vakre og verdenskjente korallrevet, ta zip-linen som strekker seg fra det hvite fyrtårnet, The Flighthouse, og videre over øya eller lei en kajakk og padle deg gjennom det glassklare vannet som omkranser øya.

Les mer om destinasjonene og bestill din vinterferie her.

Roatán, Islas de la Bahía, Honduras

Intet mindre enn paradis på jord! Roatán er en øy som ligger blant Islas de la Bahía-departmentet i Honduras og er den største av øyene i øygruppen.

Øya ligger ved det mesoamerikanske barriererevet som er det største barriererevet i Det karibiske hav og det nest største i verden etter Great Barrier Reef i Australia. Dykkemulighetene er derfor helt fenomenale!

Stedet gir deg ro langt inn i sjela, og er en drømmende destinasjon. Et besøk til den paradisiske stranda Tabyana Beach er et must! Spis hummer til lunsj, prai en havtaxi for å komme deg fra a til b og vit at øya ikke har et eneste trafikklys.

Slik kommer du deg dit

Du kommer deg lett til alle de drømmende destinasjonene ved å reise med Norwegian Cruise Line-cruiseskipet Norwegian Getaway. Skipet reiser fra Miami og til alle stedene som ligger i Det karibiske hav.

Cruiset serverer deg noen av de mest eksklusive og uforglemmelige destinasjonene Norwegian Getaway har å tilby, som perlene over, i tillegg til Costa Maya, Mexico.

Om bord på Norwegian Getaway

Skipet byr på flere fantastiske fasiliteter, som The Waterfront, en fantastisk promenade under åpen himmel som gir deg følelsen av å virkelig sveve over havet.

Om bord har du hele 26 restauranter å velge mellom. I tillegg finner du underholdning, som det prisvinnende Broadway-showet Million Dollar Quartett i sin fulle lengde, live musikk i nesten alle barer, vannparker, en casino, treningsrom, spa, shopping og mye, mye mer. Atmosfæren ombord er avslappende og luksuriøs.

Konseptet «Premium All Inclusive» gir mer inkludert i cruiseprisen. Her inngår både et stort utvalg av førsteklasses drikkevarer, og serviceavgift og tips inkludert i prisen på alle cruise, alle skip og alle lugarer.

Norwegian Cruise Line kjennetegnes av slagordet «Feel Free», som betyr valgmuligheter og fleksibilitet. Her finnes ingen faste bordsettinger eller dresskoder. Du spiser når du vil, hvor du vil, med hvem du vil og kler seg etter humøret.

Annonse: Artikkelen er skrevet i samarbeid med Norwegian Cruise Line

Powered by Labrador CMS