Dette er vinneren av Zalando Sustainability Awards 2021

Foto: Zalando

– Vi er takknemlige for at Zalando skaper oppmerksomhet rundt denne prisen i en tid der bransjen trenger det som mest.

Publisert Sist oppdatert

I dag presenterte Zalando Nikolaj Storm Copenhagen som vinner av Sustainability Award for sitt «engasjement for å produsere moteriktige produkter av høy kvalitet og med lav klimapåvirkning».

Prisen, som deles ut i samarbeid med Copenhagen Fashion Week, har som mål å «oppmuntre motemerker til å utforske alternative tilnærminger til design og produksjon for å bidra til en mer bærekraftig moteindustri». Netthandel-giganten, Zalando, og designeren, Niicolaj Storm, vil nå gå sammen for å skape en bærekraftig kolleksjon. Zalando skal også gjøre et utvalg av merkets kolleksjon, og gjøre den tilgjengelig for Zalando-kunder.

Ifølge juryen var det blant annet «kolleksjonens bruk av mer bærekraftige materialer, samt dens moderne tilnærming til kjønnsnøytral og allsidig mote», som gjør at merket skiller seg fra konkurrentene.

Den fornøyde sjefsdesigneren, Storm, hadde blant annet dette å si om prisen:

– Vi er takknemlige for at Zalando skaper oppmerksomhet rundt denne prisen i en tid der bransjen trenger det som mest. Vi i moteindustrien må fortsette det harde arbeidet for å finne bedre måter å fremme bærekraftige verdier, noe som dette initiativet er med på å bidra til. Vi gleder oss til neste steg på vår reise sammen, og å skape en kolleksjon som moteentusiaster i hele verden kan få gleden av

Powered by Labrador CMS