mote

Cowboy glam er alt vi vil gå i nå

Denne buksa fra MUNTHE-showet glemmer vi ikke på en stund, nei.

En viss bukse tok pusten fra oss under CPHFW - men vi kjøper mer enn gjerne hele estetikken.

Publisert

Hvem sier at cowboy-looken eller Western-inspirerte styles trenger å være så røffe? Ikke vi. Og ikke MUNTHE, som holdt en spenstig motevisning i København forrige uke. Den var skikkelig Western - men også skikkelig, skikkelig effortlessly chic. 

Nå kan våren bare komme. Vi går den i møte med glitter, frynser og denim.

Vi er helt med når vi kan gjøre Western sånn her! Denne looken er så stilig og elegant. Skikkelig kledelig å leke med proporsjoner gjennom å matche en oversize bukse med en voluminøs bluse, men samtidig sørge for å fremme midjen både med litt bar hud og et smalt, klassisk belte. For ikke å glemme den feminine prikken over i-en med ballerinasko i skinn!

De danske motehusene er også helt med på festen! 

Frynser slår aldri feil - og dette "beltet" som også ble brukt som skjørt, havnet nok rett inn på ønskelisten til mange i salen. Elsk på en klassisk kabelstrikk with a twist - et baseplagg av god kvalitet som du kan style sammen med utallige andre kombinasjoner, men som også er en fin detalj i seg selv!

Denne våren bytter vi ut småskoene med cowboyboots.
Alt vi vil kle oss i nå er en fargepalett av lys og mørk blå, beige og kamel krydret med litt sort....
Løse jeans fra ARKET, kr 990 (annonselenke).

Cowboyboots med lavt skaft i kombinasjon med lange, bare legger er også et poeng vi tar med oss fra denne estetikken. Det ser så lekent og bra ut! Velger du cowboyboots istedenfor et par stilletter til skjørtet, gir du fort antrekket et både mer avslappet og rocka uttrykk. 

Elsk på oversize jeans med syltynne skinnbelter. It's a look!
Lave skinnskoletter fra Vagabond, kr 1799
Smalt skinnbelte i sølv fra ARKET, kr 590 (annonselenke)
Alana Hadid var tilbake på runwayen i København igjen, og under MUNTHE-showet hadde hun på et perfekt denimsett.

Denim har hatt sitt moment i trendbildet lenge nå (akkurat nå er baggy jeans er greie) - antagelig som følge av Y2K-bølgen som skylte over hele motebransjen og fikk godt feste for det som nå er flere år siden - men vi er bare glad til. Denim er komfortabelt, klassisk og tillater massevis av artig styling. Denim var å se på runwayen i mange former under moteuken, men vi slår et slag for et klassisk denim-on-denim-sett.

Vi finner frem paljettene og denimen, og er klare for vår!
Cowboyboots fra ARKET, kr 3500 (annonselenke)

Les også: Rødt til Valentines. 

Powered by Labrador CMS