Trend: 8 kule cowboy boots

Dette er bootsen som gjelder nå.

Publisert Sist oppdatert

Cowboybootsen er tilbake i motebildet, og vi ser stadig flere som tyr til litt Texan sexyness med disse på bena. Kanskje du skal gå for cowboy boots i kombinasjon med sesongens miniskjørt? Eller hva med å style den lyseblå jeansen og blazeren med et par kule, vintage cowboy boots – eller kanskje noen i semsket skinn?

Dette er trenden som gir deg akkurat den retrovoibben vi elsker nå: tidlig 2000-talls-styling – tenk Elsa Hosk – eller en litt leken country-vri, eller om vi styler støvlene med et litt fransk-inspirert vårantrekk.

Spesielt kult er det å style cowboy bootsen med noe litt preppy ... Hørte vi bouclejakke, jeans og cowboysboots? Oui Merci!

Foto: Julie Sergent Ferreri

Beige cowboystøvletter i kombinasjon med et miniskjørt og en strikkegenser er et nydelig vårantrekk som vi godt kunne tenkt oss..

Foto: Raquel Martin

Eller hva med å røffe opp jeans og blazer-looken med et par cowboy boots? De gir antrekket en kul tvist som er leken, rocka og sexy.

Foto: Elsa Hosk

Foto: Elsa Hosk

Den svenske supermodellen Elsa Hosk er alltid å se med det aller siste – først, og nå nylig rocket hun disse blå og svarte cowboy bootsene i kombinasjon med mønstret culottjeans og bikinitopp.

Foto: Annabel Rosendahl

Foto: Annabel Rosendahl

Den norske influenceren Annabel Rosendahl ser alltid smasking ut, og nylig i Paris stylet hun en look bestående av cargobukser og dressjakke med uber kule cowboy-inspirerte boots fra Louis Vuitton.

Shopping – cowboy boots:

Boots fra Isabel Marant, kr 9300 (annonse).

Cowboy boots fra Ganni, kr 5095.

Cowboy-støveler fra Bronx, kr 1476.

Litt cowboy og litt bikerboot fra Louis Vuitton, pris på forespørsel.

Superkule boots i nydelig gulfarge fra Isabel Marant, kr 8599.

Svarte boots fra Senda, kr 3450.

Semskede boots fra Kahite, kr 8900.

Boots fra Paris Texas, kr 6999.

Flere vårtrender finner du her.

Powered by Labrador CMS