Trend: Converse er tilbake

Vi har lagt merke til de mye i det siste; på føttene til Insta-babes og internasjonale influensere. Og jentene på ELLE-kontoret har børstet støv av sine gamle All Stars fra studietiden.

Publisert Sist oppdatert

Converse All Star: Jepp, Converse er tilbake! Oh Hello You All Star!

Klassikeren, som vi egentlig glemte i alt Balenciaga-hysteriet, skoen som får oss litt nærmere jorden og som er sneakeren enhver "parisienne", med respekt for seg selv, sverger til: Converse All Star er tilbake for fullt i trendbildet.

Vi har scrollet oss gjennom Instagram og har faktisk funnet ut at vi må kjøpe noen nye Converse selv. Enten de som danske it-girl Pernille Teisbaek har kjøpt – Converse i samarbeid med JW Anderson. Eller kanskje vi skal gå for noen nye helt hvite klassiske à la street style-stjerna og stylisten Hege Aurelie Badendyck?

https://www.instagram.com/p/BwzlNWyg0A4/

Vi elsker den rene looken til Hege; Lyse bukser, en T-skjorte og blazer stylet med Converse. Dette er en tidløs klassiker og perfekt for våren!

https://www.instagram.com/p/BwMHpDAjzvm/

Den danske ELLE-jenta Mie, er leken i stilen og har lagt sin elsk på den svarte versjonen – So chic!

https://www.instagram.com/p/Bwy0_0XhxjN/

Eller hva med å bruke Converse til en sexy slip dress nå til helgen? Perfekt når du vil danse hele natta og ikke tenke på vonde sko!

https://www.instagram.com/p/Bw7ZKxrFAK0/

Eller hva med Pernilles Converse som er et designsamarbeid med JW Anderson?

Disse gir oss noen centimeter ekstra med coolness!

Det er i hvert fall sikkert at det er bare å gå i boden og grave frem noen gamle Converse!

Powered by Labrador CMS