Dette er skoen som gir deg 'Instant French Girl Vibe'

Slik styler du Converse.

Publisert Sist oppdatert

Garderobeklassiker: Er det en sko som så godt som nesten alle vaskeekte Parisiennere har i klesskapet sitt, så er det et par sneakers fra Converse, og helst meget, meget godt brukt.

Men det er ikke bare franske storbyjenter som sverger til denne klassiske skoen – motepersonligheter har tatt den flate tøyskoen til sitt bryst.

Orginalt ble joggeskoen Chuck Taylor laget for basketball tidlig på 1900-tallet, men Conversen slik vi nå kjenner den, ble gitt ut i 1921, under under navnet Converse All Star.

En ikonisk sko som fortjener en fast plass i garderoben, høyt elsket av erketypiske Parisienner! En perfekt sko for våren, og det skader jo ikke med litt Instant French Girl Vibes?

Foto: Claire Rose

Slik styler du Converse:

Influenceren Clare Rose kan kunsten å kle seg chic og tidløst, og har en typisk French Girl Vibe over seg. En sko man ser henne ofte i er nettopp Converse. Stylet med alt fra stripete genseren, klassiske vesker fra Hérmes, sofistikerte svarte solbriller og naturlig hår.

Foto: Claire Rose

Eller hva med noen beige Converse for å gi den svarte jeansen et lettere preg? Vi elsker hvordan Claire Rose styler en svart jeans, med en lys strikk og beige Converse. Perfekt søndagsuniform!

Foto: Claire Rose

Eller hva med et par Converse til det lange skjørtet til sommeren? Denne looken som Camille Charriere kjørte på Ibiza vil vi veldig gjerne la oss inspirere av ... Saltvannshår, boho-skjørt, Converse og stråveske – eh, ja takk!

Foto: Camille Charriere

Franske Anne Laure Mais sverger også til Converse som en del av hverdagsuniformen, og er ofte å se på Instagram med disse klassikerne på føttene.

Stylet med en stor oversized kåpe, Dior-veske og en genser rundt halsen er man klar for det meste av hva en storby har å by på.

En fransk look som er trés chic!

Foto: Anne Laure Mais

Foto: Anne Laure Mais

Norske Darja Barannik er også å se med Converse på bena – klassiske mørkeblå som hun styler med lyse jeans og en stor kåpe.

Foto: Darja Barannik

Norske influenser Nnenna Eschem bruker sine svarte Converse med kule jeans, raske solbriller og hvit bombejakke. En fresh vårlook!

Foto: Nnenna Echem

En som ofte er å se med Converse er influenceren Felicia Akerstrom. Hun bor i Paris og stilen hennes er deretter – uber Parisienne og super chic!

Hun har ofte enkle antrekk, men allikevel så er de spennende. Som her; en dressbukse som er høy på livet stylet med en magetopp og en oversized blazer. Svarte Converse gir antrekket en ekstra sporty vibe, i tillegg til solbrillene og det glossy håret som gir looken er superfin 90s-touch.

Foto: Fakerstrom

Powered by Labrador CMS