Et must i partyveska

Vi gjør oss klare til årets ELLE-fest, og dette har vi alltid med oss i partyveska.

Publisert Sist oppdatert

Annonse

Årets sommerfest, nemlig ELLE-festen, smeller i gang på torsdag, og med oss i vesken har vi alltid noen godsaker slik at festen kan fortsette ut i de små nattetimer …

Vi gleder oss til årets store fest og er i full gang med å planlegge antrekk og tilbehør. Juni er virkelig måneden for fest og du skal kanskje også på en sommerfest? En lekker sommerkjole med solbrune legger kan du style med en skinnjakke, høye sandaler og en trendy kurvveske for en hot sommer-look. Men bare føtter i sko man ikke bruker for ofte, kan fort føre til gnagsår og blemmer. Ikke la det ødelegg festen for deg og kom forberedt!

PARTYTRIKS

Partytriksene som holder oss gående er tre ting: vann, nok mat og, alltid i vesken: Compeed-gnagsårplaster! Spis alltid et godt måltid før du går ut og drikk et glass vann for hver drink.

I partyvesken har vi også med oss en fuktighetskrem eller spray, gjerne med litt shimmer i. Den er like fin i ansiktet som til beina. Vi har også alltid med litt sminke for å touche opp med. Da tar vi kun det viktigste, fordi det er ikke plass til all verden i en liten veske: matt pudder eller solpudder og en leppestift.

Og selvfølgelig Compeed. De kommer i en fin liten pakke, de er hudfarget slik at de ikke vises og virkelig et must i enhver partyveske!

VONDE SKO – INGEN HINDRING

De fleste av oss har vel et par rålekre sko som er perfekte til sommerfesten, men som er forferdelig vonde på foten. Og det blir ikke bedre av å gå uten strømper.

Vi elsker at Compeed gir umiddelbar smertelindring, at de er vanntette og sitter godt på. De beskytter mot smuss og bakterier, og skaper et fuktig sårmiljø slik at gnagsår eller vannblemmer får best mulig forutsetning for å gro raskt. Så slipper du gnagsår og smerter i en uke etter festen. Og de kommer i forskjellige størrelser for de forskjellige stedene på foten hvor gnagsår og blemmer kan komme.

Tips: Har du sett den geniale Compeed Anti Blister Stick som du påfører på stedene der du vet at skoen vil gnage og som forhindrer gnagsår?

Compeed er diskret, behagelig og vanntett. Dessuten hindrer plasteret at det dannes sårskorpe, noe som fremskynder legingsprosessen. Plasteret kan også brukes i flere dager.

Hvis man trener mye kan man også få hard hud på hælene og da funker Compeed veldig bra mot sprukne såre hæler da plasteret gjør huden mykere. Sprukne hæler, gnagsår eller blemmer er aldri en heldig kombinasjon med fine sommersandaler eller åpne festsko.

Annonse: Artikkelen er skrevet av ELLE Creative Lab i samarbeid med Compeed.

Powered by Labrador CMS