Slik styler du boblejakken i vinter

Foto: Alvin

Shop våre favoritter!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Colmar

Denne sesongen har vi lagt vår elsk på det italienske klesmerket Colmar og deres fantastiske dunjakker i lekre farger.

De tidløse jakkene har et retropreg med en feminin silhuett.

Denne høsten vil vi style dunjakken til alt fra denim og skinn, til silke og ull. Vi vil bruke den til hverdags med et par jeans, t-skjorte og ankelstøvletter. Og vi vil bruke den som et fashion statement til et par kule strømpebukser og høye støvler.

Colmar 2019 - Slik styler du boblejakken denne sesongen!

It-girls Marianne Theodorsen og Rikke Sandvold viser her hvordan de styler sesongens må-ha-jakke!

Den fantastiske høst- og vinterkolleksjonen til Colmar, er inspirert av de fire elementene vann, luft, jord og ild og går igjen i kolleksjonen som består av jakker i alt fra grønt, metallisk og kamuflasjemønster, til beige, grått, rosa og rødt.

Rikke Sandvolds favoritter fra Colmar-kolleksjonen

Rikke Sandvold i lyseblå dunjakke fra Colmar Originals, som hun har kombinert med en kul t-skjorte, et par bootcut-jeans og leopardmønstrede ankelstøvletter.

– Jeg har mange basisplagg i garderoben min, men liker å bryte opp med et plagg som har en wow factor over seg. Jakkene fra Colmar sin a/w19-kolleksjon gir enhver look et ekstra løft.

– Jeg får aldri nok av svart, lyseblått og gull. Disse jakkene passer min personlige stil perfekt! Jakkene er klassiske og har et glamorøst preg over seg. Fargene appellerte til meg ved første øyekast.. – Jeg ville stylet gulljakken til et par enkle sorte jeans og en hvit høyhalser eller en hvit long sleeve og et par store svarte boots. Gulljakken er såpass fremtredende i seg selv, og jeg ville latt den stå mest mulig i fokus.
– Jeg føler meg mest tilpass i plagg som ikke "konkurrerer" med hverandre.
Marianne Theodorsens favoritter fra Colmar Fall/Winter 2019 Marianne viser frem en av sine favoritter fra Colmars høstkolleksjon. Vinteren er lang og mørk i Norge, så jeg liker å velge jakker som skiller seg ut, og som gir en ekstra piff til antrekket. – Jeg elsker fargekombinasjonen på denne jakken, og det er et stort pluss at den dekker både rumpa og har høy hals man kan velge å utnytte seg av eller ikke. Marianne i en kamuflasjemønstret jakke fra Colmar Sport, som hun har stylet med en chunky strikkegenser og et par kule dressbukser. – Jeg synes kamuflasjemønster passer til det meste, og jeg elsker at passformen på jakken er oversized. En perfekt jakke å slenge på seg, og dekker det meste av vinterbehovet for min del. – Jakkene skal mye av og på, så det er ikke nødvendigvis sånn at jeg styler jakken, men heller det at jeg vil at jakkene jeg velger, skal være det som løfter antrekket.
Powered by Labrador CMS