Dagens craving: Glow 2 Go

Denne Glow 2 Go-sticken fra Clarins er dagens craving og "must have" i vesken!

Publisert Sist oppdatert

Vi går inn i en årstid hvor glød er et av stikkordene som tilhører denne sesongen.

Akkurat nå har vi skikkelig cravings på alt som har med skjønnhetsglød å gjøre. I går tipset vi om en ansiktsmist fra Origins som gir oss en touch av en "dewy" look. I dag fortsetter vår obsession med kremblush, men med en liten twist.

Dagens Craving: Glow 2 Go stick fra Clarins

Glow 2 Go Highlighter 2 Golden Peach fra Clarins, har nemlig både blush og highlighter kombinert i én stick. På den ene siden har vi en deilig, enkel og kremete blush med en frisk golden peach farge. Vi liker å påføre kremblushen i skinnene, litt på nesen, på haken og på leppene for en fresh og våken look.

På den andre siden har vi en highlighter, som også er kremete og enkel å påføre, og som gir deg den perfekte og intense vårgløden. Highlighter er suveren å påføre på nesebeinet, på øyelokkene (det er et av våre beste tips for en no makeup "makeup" look) og på kinnbeina.

Jobb sticken enkelt inn med fingrene eller med en fuktig beautyblender.

Glow 2 Go er en perfekt og trofast venn å ha med seg i vesken, både på kontoret og på fest. Det ligger jo i navnet Glow 2 Go, og man har alltid muligheten til å freshe opp vårsminken på sekundet.

Dette blir vår andre sesong med produktet i vesken – og vi er fortsatt like fornøyd med super-duoen!

Powered by Labrador CMS