Julia Roberts tips for et lykkelig liv: – Kyssing!

Julia Roberts

Se intervju med Hollywood-yndlingen, som blant annet gir oss tre tips for å leve et lykkeligere liv.

Publisert Sist oppdatert

Det skal godt gjøres å ikke ha et forhold til denne dama – på en aller annen måte. Julia Roberts har spilt inn utallige filmer siden hun startet sin karriere i «drømmenes by» på slutten av 80-tallet.

Klassikere som Pretty Woman, Erin Brockovich og Notting Hill er bare et lite knippe av filmene hun er kjent for – ikke bare for de som så disse når de ble vist for første gang, men også for generasjonene som har kommet etter.

Hollywood-yndlingen har gjort stor suksess som skuespiller, men det er spesielt én annen ting hun også har blitt kjent for: det store smilet. Nå forteller hun hemmeligheten bak det gode humøret i et intervju, som er gjort i samarbeid med Chopard.

Skuespillerens beste tips for et lykkelig liv:

  1. Vær snill mot andre!
  2. Omgi deg med kjærlige, snille og sympatiske mennesker.
  3. Kyssing...etterfulgt av dansing, på en god andreplass.

Se resten av intervjuet her:

[video width="1920" height="1080" mp4="http://www.elle.no/content/uploads/sites/32/2021/04/julia_roberts.mp4"][/video]

20. april lanserte klokkemerket, Chopard, en ny kolleksjon: Happy Diamonds, hvor Julia Roberts er ambassadør, og i den sammenheng har de laget en kortfilm i samarbeid med skuespiller og filmreggisør, Xavier Doland. I tillegg har de fått med seg stjernestylisten, Elizabeth Stewart, med på laget. Her kan du se resultatet:

Chopard x Julia Roberts:

[embed]https://youtu.be/Oy2V1S-IIro[/embed] Art Director: Xavier Dolan Foto: Shayne Laverdièr Stylist: Elizabeth Stewart

Se behind-the-scenes fra innspillingen:

[video width="1920" height="1080" mp4="http://www.elle.no/content/uploads/sites/32/2021/04/chopard_happy_bts_presse_2021_45s_1080p24.mp4"][/video]
Powered by Labrador CMS