Gikk Chanel-visning for første gang

Foto: Chanel

Denne kjekkasen hadde vi ikke forventet å se på catwalken...

Publisert Sist oppdatert

I går var det duket for Chanels Metiers d'art visning i New York, og blant supermodellene på catwalken dukket plutselig en veldig kjent hiphop-stjerne opp...

Selv om Pharell Williams lenge har vært ambassadør for Chanel, du finner han som oftest på første rad under visningene, var dette første gang vi fikk se han på den faktiske catwalken.

Han var kledd opp i en lang gullgenser med brorderier på brystet, gullbukser og gullboots. Og var for anledningen sminket med en sort eyeliner rundt øynene.

Foto: Chanel

På catwalken var også en annen av sjefsdesigner Karl Lagerfelds yndlinger, nemlig den 19 år gamle supermodellen Kaia Gerber.

Datteren til 90-talls supermodellen Cindy Crawford hadde fått samme øyensminke som Pharell Williams og var kledd opp i et dongeriantrekk bestående av en blazer og et par jeans. I ørene hadde hun et par lekre strassøredobber med Chanel-logoen på.

Foto: Chanel.

I det siste har det vært mye snakk om at Karl Lagerfelds helse har begynt å skralle, men han var tilstede under showet i New York i går, og gikk ned catwalken sammen med Virginie Viard, Fashion Studio Director hos Chanel og høyrehånden til Karl.

Foto: Chanel.

Etablert av Karl Lagerfeld i 2002, med Metiers d'art kolleksjonene til Chanel ønsker motehuset å hylle alle de flinke håndverksbedriftene de samarbeider med rundt om i Frankrike og Europa. Alt fra klokkemakere til hanskeprodusenter og syersker av alt fra blonder til broderier.

Dette var noe Gabrielle Chanel startet med i sin tid og det er slik blant annet de ikoniske tofargede skinnskoene og camelia-blomstene har blitt til.

Årets kolleksjon var inspirert av Egypt med mange detaljer i hvitt og gull. Etter å ha sett denne kolleksjonen ble vi inspirert til å ta frem gulltightsen igjen. Noe å bruke på årets julebord?

Har du fått med deg at Chanel har droppet pels?

Powered by Labrador CMS