Mote

Chanel åpner endelig i Oslo

Dette ønsker vi oss fra det franske motehuset.

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Chanel åpner dørene til sin Oslo-butikk denne uken – og dette har vi ventet lenge på!

Endelig kan vi få tak i noe av det beste motebransjen har å by på av sko, vesker, smykker og «ready to wear», midt i hjertet av Oslo. I anledning påningen har vi laget en aldri så liten ønskeliste – men pass på, du kommer nok til å bli ganske så fristet til å gå på en aldri så liten Chanel-smell.

Ni fristelser fra Chanel:

Et par klassiske slingbacks er noe man kan ta frem år etter år, og disse i duo med en lekker rosa detalj og diskret logo, står øverst på ønskelisten denne våren.

Et par svarte solbriller, med graderte glass, er de ultimate solbrillene som gir litt «fransk chicnes» til antrekket.

Gult er en farge vi har ganske dilla på denne våren, og den ultimate vårvesken hadde vært denne vesken i mykt kalveskinn fra Chanel med fine gulldetaljer.

Hva med et par glitrende Mary Janes signert Chanel? Disse var over hele catwalken til Chanel denne våren og sommeren – et par skikkelig statement-sko.

Har du prøvd glowstickene fra Chanel? De er helt fantaatiske og kommer i mange forskjellige nyanser. En av våre favoritter er denne i fargen Sculpting – den gir vanvittig bra glød. Bruk den på kinnbeina, langs neseryggen og i øyekroken for en nydelig hverdags-glow.

Ballerinas er en av vårens store trendsko, og disse fra Chanel hadde gjort hverdagslooken helt perfekt! Style de med eller uten sokker, og til alt fra fine sommerkjoler til dressbukser eller jeans.

Denne parfymen har blitt en favoritt på ELLE-kontoret da den dufter helt fantastisk av varm og sensuell rose... Med inspirasjon hentet fra Paris, er dette både en lett og deilig duft og et must på baderomshyllen denne sesongen.

Denim er uber-hot denne våren, og hvis lommeboken tillater det er dette vesken vi hadde gått for denne sesongen. Så kul med hjertedetaljer i perfekt blå denim.

Nysgjerrig på Chanel? Les alt om historien bak det franske motehuset her.

Powered by Labrador CMS