En ny hudpleieklassiker er født

Dette produktet veltet internett i fjor!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med CeraVe.

Glem alt om polerte og storslåtte beauty-kampanjer. Hudpleie anno 2022 skal være ærlig, det skal virke og utdanne oss. Nå er apotekermerkene etterspurt som aldri før.

Effektivt, parfymefritt, allergivennlig og fortsatt gunstig på pris?

Det høres nesten for godt ut til å være sant. Men en sjelden gang skjer det, at solen, månen og hudpleie-stjernene står riktig, og en ny skjønnhetsklassiker blir født. Vi snakker selvfølgelig om merket, CeraVe, og deres bestselgende produkter, Moisturising Cream + Lotion, som veltet internett i fjor.

CeraVe er det vi kaller et apotekermerke. Med apotekermerker mener vi at det er produkter som selges via apoteker og lignende, hvor produktene anbefales av eksperter. Målrettet effektiv hudpleie til spesielle behov med nøye utvalgte ingredienser.

Den store etterspørselen etter ærlige og rene produkter peker på en spennende utvikling, som sier mye om hvordan vi som forbrukere, i stadig høyere grad, søker et kvalitetsstempel og ekspertise, når det kommer til vår hudpleie.

CeraVe har knekt koden til kvalitetsprodukter i verdensklasse til rimelige priser. Men hva er det som gjør produktene så unike? En del av svaret ligger i nøkkelingrediensen, ceramider.

Hva er Ceramider?

Ceramider er en del av hudens lipidstruktur, mellom cellene, i det ytterste laget av huden. Lipidstrukturen er en viktig del av hudbarrieren, som er huden første forsvarslinje mot ytre faktorer som kjemikalier, allergier og dehydrering fra innsiden grunnet veske som fordamper gjennom huden. Ved mange tilfeller av hudproblemer har huden et lavere ceramidenivå. Resultatet er en svekket hudbarriere og en forsvarslinje som ikke fungerer optimalt og kan forårsake tørr og irritert hud. CeraVes hudleger har nøye valgt ut ceramider som er identiske med dem som allerede finnes i huden som nødvendige elementer for å bidra til å styrke den naturlige hudbarrieren.

En del av CeraVes produkter bruker den patenterte (MVE)-teknologi, som effektivt leverer ceramidene til huden over tid. Denne langsomme frigjørelsen av ingredienser bidrar til å gjennoppfylle hudens naturlige ceramider, og styrker hudens barrierefunksjon, slik at fukten opprettholdes i opptil 24 timer.

CeraVe Moisturising Cream finner du her

CeraVe Moisturising Cream er en fuktighetsgivende krem til tørr og meget tørr hud, som er utviklet i samarbeid med dermatologer. Kremen har en fet konsistens, men trekker raskt inn i huden. Den inneholder tre essensielle ceramider, som er fuktighetsgivende og beskytter hudbarrieren. I tillegg inneholder kremen hyaluronsyre, som sørger for å binde veske i huden, og gjør at vi unngår dehydreret hud. Du vil ofte kunne merke resultater allerede etter første gang du bruker kremen.

Slik gjør du: Påfør produktet i rikelige mengder etter du har dusjet/badet og ved behov.

Du finner Moisturising Lotion her

CeraVe Moisturising Lotion passer til tørr og normal hud, og er bygget på tre essensielle ceramider, samt hyaluronsyre. Forskjellen ligger i emballasjen med den praktiske pumpeflasken og en lettere konsistens.

Slik gjør du: Påfør produktet i rikelige mengder etter du har dusjet/badet og ved behov.

Hvorfor får vi tørr hud?

Når hudens barriere svekkes, kan det føre til tørr hud. Vær spesielt oppmerksom på følgende fire, hyppige årsaker.

  1. Vann: Dersom du dusjer ofte, kan mengden vann bidra til å tørke ut huden. Dersom huden føles stram når du går ut av dusjen, betyr dette at huden har bruk for pleie og ceramider.
  2. Sol: Sollys er en stressfaktor for huden, og dette gjelder også om vinteren. Sørg derfor for å bruke en dagkrem med solfaktor, året rundt.
  3. Hudpleierutinen: Når det kommer til irritabel og tørr hud handler det i stor grad både om å rense og fukte huden, som en del av din faste rutine. Sørg for å tilpasse rense- og pleierutinen etter din hverdag, gjerne til faste tider på døgnet, slik at det blir en god vane.
  4. Veske: En sunn hud trenger veske og næringsstoffer. Hvis du har en tendens til å spise ensidig og vitaminfattig, eller drikker for lite veske, kan huden reagere på dette. Dette er en av de vanligste årsakene til tørr hud.

Om CeraVe

CeraVe er utviklet i samarbeid med dermatologer og tilbyr parfymefri hudpleie til hele familien og alle hudtyper. Alle produktene inneholder de tre essensielle ceramidene som styrker hudens beskyttende barriere, og som i en del av produktene kombineres med MVE-teknologi, som frigir ceramider til huden over tid.

Les mer om CeraVe her.

Powered by Labrador CMS